ΑΝΙΚΗΤΟΣ Ζβέρεφ, άφησε εκτός Paris Masters τον Ναδάλ!

Ούτε ο Ραφαέλ Ναδάλ μπόρεσε να σταματήσει τον ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΟ Αλεξάντερ Ζβέρεφ που προκρίθηκε στον τελικό του Paris Masters αφήνοντας τον θρυλικό Ισπανό ξανά χωρίς τίτλο στο συγκεκριμένο τουρνουά!

Ούτε φέτος θα κατακτήσει το Paris Masters ο Ραφαέλ Ναδάλ!

Ένας εκπληκτικός Αλεξάντερ Ζβέρεφ συνεχίζει με αμείωτη ένταση το τρομερό αήττητο σερί που τρέχει μετά το Ρολάν Γκαρός και φτάνει στον τρίτο σερί τελικό του στο τουρ μετά τη νίκη του

με 6-4, 7-5 επί του τεράστιου Ναδάλ!

Και αν οι δύο προηγούμενοι τελικοί ήρθαν στο όχι και τόσο δυνατό τουρνουά της Κολονίας, τώρα πρέπει να του πιστωθεί ότι φτάνει σε έναν τεράστιο τελικό σε ακόμα ένα Masters τουρνουά όπου θα διεκδικήσει τον τέταρτο κερδισμένο Masters τίτλο του από τον Ντανίλ Μεντβέντεφ!

Και τι εμφάνιση έκανε ο 23χρονος Γερμανός!

Ο Ζβέρεφ κατάφερε να ασκήσει ανελέητη πίεση στον Ράφα, σέρβιρε, σε γενικές γραμμές, απίστευτα, ενώ κατάφερε να ξεπεράσει μια πολύ δύσκολη πνευματικά στιγμή στο δεύτερο σετ όταν και υπέστη break back αφού πρώτα είχε απωλέσει τέσσερα break points για να προηγηθεί με διπλό break!

Μετά από πέντε σερί ήττες από τον Ναδάλ, ο Ζβέρεφ τον κερδίζει για δεύτερη σερί φορά, και πάλι σε indoor hard court μετά την περσινή του νίκη στο ATP Finals.

Για τον Ράφα, αυτή ήταν μια ακόμα χαμένη ευκαιρία να διεκδικήσει έναν από τους ελάχιστους τίτλους που λείπουν από την τροπαιοθήκη του.

Η αλήθεια είναι, όμως, ότι, όσο και αν το πάλεψε, ο Ζβέρεφ ήταν καλύτερος το απόγευμα του Σαββάτου στο Παρίσι.

Με ένα σερβίς masterclass στο πρώτο σετ και εκμεταλλευόμενος το μοναδικό break point που δημιούργησε, ο Σάσα έκανε το 1-0 δείχνοντας τρομερή αυτοπεποίθηση και ηρεμία για μια μεγάλη νίκη.

Ο Ναδάλ περιορίστηκε σε αμυντικό ράλι στα περισσότερα ράλι, ένα μοτίβο που προσπάθησε να αλλάξει στο δεύτερο σετ, δίχως την τρομερή επιτυχία.

Ο Ζβέρεφ συνέχισε με αμείωτη ένταση και έφτασε σε break και στις αρχές του δεύτερου σετ και πλέον όλα εξαρτώνταν από το σερβίς του που ήταν σε τρομερή μέρα.

Μάλιστα, έφτασε σε τριπλό break point ώστε να προηγηθεί με 5-2 και να βάλει τέλος στις όποιες ελπίδες του Ναδάλ για τη νίκη.

Κάπου εκεί, η τεράστια ψυχή του γεννημένου πρωταθλητή Ναδάλ έσωσε την κατάσταση και το game και ανταμείφθηκε κάνοντας το πολυπόθητο break back στο αμέσως επόμενο game ισοφαρίζοντας σε 4-4.

Ο Ζβέρεφ, στην πιο δύσκολη πνευματική στιγμή για αυτόν, σέρβιρε για να παραμείνει στο σετ στο 4-5 και κατάφερε, με περίφημο τένις, όχι μόνο να μείνει “ζωντανός” αλλά να κάνει το καθοριστικό break για τη νίκη στη συνέχεια ολοκληρώνοντας με τρομερή ψυχραιμία στο σερβίς του, το ματς.

Κόντρα στον Μεντβέντεφ, που του είχε στερήσει πέρσι τον Masters τίτλο στη Σαγκάη, ο Ζβέρεφ θα ποντάρει στην τρομερή του φόρμα κόντρα σε έναν αντίπαλο που διψάει, όμως, για μια μεγάλη επιτυχία που του λείπει εδώ και καιρό.

PARIS MASTERS DRAW | DOUBLES | OOP (-1h)

Κώστας Αϊτάκης

The post ΑΝΙΚΗΤΟΣ Ζβέρεφ, άφησε εκτός Paris Masters τον Ναδάλ! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα