Κατηγορείται η Χάλεπ για δεύτερη παραβίαση ντόπινγκ (pic)

Σε νέους μπελάδες βρίσκεται η κάτοχος 2 Grand Slam, Σιμόνα Χάλεπ, καθώς κατηγορείται πλέον και για δεύτερη παραβίαση ντόπινγκ, όσο εκκρεμεί παράλληλα και η πρώτη υπόθεση, για την οποία ζητάει εδώ και καιρό την αθώωση της.

Η 31χρονη Ρουμάνα τενίστρια τώρα κατηγορείται και από την ITIA (International Tennis Integrity Agency) για αλλοιώσεις και παρατυπίες στο βιολογικό της διαβατήριο, οι οποίες προέκυψαν από μεταγενέστερες αξιολογήσεις από την επίσημη αρχή.

Οι

κατηγορίες αυτές είναι ξεχωριστές από την πρώτη επίσημη υπόθεση, και βασίζεται στο γεγονός πως στο US Open το 2022, η Χάλεπ δεν πέρασε από έλεγχο ντόπινγκ, κάτι που την οδήγηση στον προσωρινό αποκλεισμό της από το Tour.

Παράλληλα, η No30 του κόσμου θέλησε να απαντήσει στις νέες κατηγορίες της, με μια αναλυτική ανάρτησή της στoν προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, λέγοντας:

“Το όνομά μου “λερώθηκε” με τον χειρότερο δυνατό τρόπο. Η ITIA έχει βαλθεί να αποδείξει πως είμαι ένοχη, ενώ εγώ δεν έχω σκεφτεί ποτέ να πάρω κάποια απαγορευμένη ουσία. Δυο φορές προσπάθησα να στείλω την υπόθεση στα δικαστήρια και η ITIA τις ανέβαλλε και τις δυο. Είναι ξεκάθαρο πως έχω πέσει θύμα “μόλυνσης” και εκείνοι επανήλθαν με κάτι που υποστηρίζει πως το αίμα μου δεν ήταν φυσιολογικό”.

“Η στήριξη των αγαπημένων μου, του κόσμου του τένις και των φαν μου, μου έχει δώσει το κουράγιο να συνεχίζω να προπονούμαι κάθε μέρα και να παλεύω για την αποκάλυψη της αλήθειας. Δεν μπορώ να σας ευχαριστήσω αρκετά γι’ αυτό”.

pic.twitter.com/kg8OzR3Ha2

— Simona Halep (@Simona_Halep) May 19, 2023

The post Κατηγορείται η Χάλεπ για δεύτερη παραβίαση ντόπινγκ (pic) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα