Αλκαράθ: “Τρελό για μένα να επιστρέφω στο No. 1” (vid)

Τον πρώτο του τίτλου στην Καλιφόρνια κατέκτησε ο Κάρλος Αλκαράθ, νικώντας με 6-3, 6-2, τον Ντανιίλ Μεντβένεφ, φτάνοντας έτσι στην κορυφή του Indian Wells, ενώ παράλληλα επέστρεψε και στο No. 1 της παγκόσμιας κατάταξης.

Ο 19χρονος Ισπανός ήταν εξαιρετικός στο κορτ για 70 λεπτά, και δίκαια έφτασε στην κατάκτηση του 3ου ATP Masters, βάζοντας στοπ μάλιστα και στο εντυπωσιακό σερί του Ρώσου, που είχε φτάσει στις 19 διαδοχικές νίκες.

“Σημαίνει πολλά για μένα. Το να επιστρέφω στο No. 1 του κόσμου είναι τρελό

για μένα, αλλά ειδικά το να σηκώνω αυτό το τρόπαιο εδώ, πραγματικά σημαίνει πολλά.

Αγαπώ αυτό το τουρνουά. Απολαμβάνω το χρόνο μου εδώ και βέβαια ένιωσα αυτή την αγάπη του κόσμου από την πρώτη μέρα. Για μένα, είναι απίστευτο να αγωνίζομαι έτσι τις τελευταίες 10 μέρες.”

“Μα φυσικά το να κερδίζεις το τουρνουά σου δίνει πολύ αυτοπεποίθηση, ενόψει και της επόμενης διοργάνωσης (Miami Open). Παίζω αρκετά καλά το τελευταίο διάστημα, και εννοείται απόψε οι συνθήκες και οι περιστάσεις του αγώνες ήταν αρκετά σκληρές.

Θεωρώ πως ο Ντανιίλ δεν έπαιξε όπως θα ήθελε προφανώς. Αυτό που μπορώ να πω είναι πως είμαι πολύ ευχαριστημένος με την εμφάνισή μου, αλλά και με τον τρόπο που έπαιξε καθ’ όλη τη διάρκεια του τουρνουά. Ανυπομονώ να παίξω εξίσου καλά και στο Μαϊάμι.

The post Αλκαράθ: “Τρελό για μένα να επιστρέφω στο No. 1” (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα