Αλκαράθ για Ναδάλ: “Είναι προνόμιο να τον έχουμε κοντά μας”

20:39 3/3/2024 - Πηγή: Tennis24

Κάρλος Αλκαράθ και Ράφα Ναδάλ θα αναμετρηθούν, σε αγώνα επίδειξης, στο Λας Βέγκας την Κυριακή το βράδυ (22:30 GR) μια αναμέτρηση που θα μεταδοθεί live από την πλατφόρμα του Netflix, λίγο πριν από την πρεμιέρα του πρώτου ATP Masters 1000 της σεζόν (6 Μαρτίου) στην Καλιφόρνια. 

Ο 20χρονος Ισπανός και Νο2 του

κόσμου μίλησε στην Marca τόσο για το γεγονός, για τον μεγάλο του αντίπαλο, αλλά και για την κριτική που του ασκείται για την έλλειψη τιτλων μετά από το περισνό Wimbledon

“Είναι προνόμιο να τον έχουμε κοντά μας”, είπε ο Αλκαράθ. “Είναι πάντα ωραίο να παίζεις με τον Ναδάλ. Έχουμε βρεθεί αντιμέτωποι τρεις φορές. Έχουν γίνει δύο μεγάλες μάχες, την πρώτη είναι καλύτερα να μην τη θυμόμαστε”, είπε χαμογελώντας ο Ισπανός αναφερόμενος στο 6-1, 6-2 της Μαδρίτης το 2021. 

“Δεν έχουμε βρεθεί πολλά φορές στο Tour, αλλά τον έχω δει πολύ στην τηλεόραση. Έχω μεγαλώσει βλέποντας τον να παίζει. Οποιαδήποτε προσωπική εμπειρία μαζί του είναι απίστευτη. Θα ήθελα να μοιραστώ περισσότερο χρόνο με το Ράφα. Προσπαθώ να απολαμβάνω την κάθε στιγμή μαζί του και να μαθαίνω όσο το δυνατόν περισσότερα.”, είπε ο Αλκαράθ

Όσο για το ότι ο τελευταίος του τίτλος ήταν στο περσινό Wimbledon ο Αλκαράθ δεν δείχνει να ανησυχεί. “Η αμερικανική περιοδεία που έκανα μετά το Wimbledon δεν ήταν καθόλη κακή.”, τόνισε. “Αυτό που συμβαίνει είναι ότι ο κόσμος πιστεύει ότι αν δεν κερδίζεις τίτλους είναι κακό και δεν είναι έτσι. Πήγα σε μερικούς προημιτελικούς σε τουρνουά Masters 1000, στον τελικό του Σινσινάτι με τον Τζόκοβιτς και μετά στα ημιτελικά του US Open.”

“Δεν βλέπω αποτυχία και απογοήτευση σε αυτό που συνέβη μετά το Wimbledon. Πρέπει να μάθω από αυτές τις εμπειρίες και από αυτούς τους αγώνες.”, συμπλήρωσε ο Νο2 του κόσμου, ο οποίος θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί τον τίτλο του στο Indian Wells της ερχόμενης εβδομάδας. 

The post Αλκαράθ για Ναδάλ: “Είναι προνόμιο να τον έχουμε κοντά μας” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα