Αλιασίμ: “Όλα είναι ιδανικά με τον Τόνι στο πλευρό μου”

Ο Φίλιξ Οζέρ Αλιασίμ, αμέσως μετά τον αποκλεισμό του από τον 2ο γύρο του Monte Carlo Masters, μίλησε για την συνεργασία του με τον Τόνι Ναδάλ και αποκάλυψε ποιος είναι ο μεγάλος τους στόχος για φέτος.

Ο νεαρός Καναδός, που δεν έχει πανηγυρίσει ακόμη ΑΤΡ τίτλο, παρά το γεγονός ότι βρίσκεται στο Top20 για πάνω από 14 συνεχόμενους μήνες, θέλει να είναι παρών στο Τορίνο, στο τέλος του 2021.

Μέχρι στιγμής είναι απόλυτα ικανοποιημένος από την συνεργασία του με τον Τόνι και δεν το κρύβει.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Τον Δεκέμβριο του

2020, ξεκίνησα να σκέφτομαι πως πρέπει να δουλέψω με κάποιον που έχει μεγάλη εμπειρία στο υψηλότερο επίπεδο, ώστε να με βοηθήσει. Έκανα μια επαφή με τον Τόνι και είμαι πολύ τυχερός που συμφώνησε να έρθει μαζί μου.

Τα πράγματα πηγαίνουν ιδανικά. Δουλεύουμε σκληρά και όλοι οι άνθρωποι γύρω μου είναι ευχαριστημένοι. Πρέπει να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό, γιατί πρέπει να βελτιωθώ. Έχω πολλά να μάθω, ώστε να τα πάω καλύτερα στο Tour.

Θέλω να δείξω πρόοδο με τον Τόνι στο πλευρό μου. Είμαι στο Top20 για κάτι παραπάνω από έναν χρόνο. Το επίπεδό μου είναι υψηλό, γιατί πολλές φορές αισθάνομαι ότι παίζω καλά. Θέλω όμως και αποτελέσματα.

Θέλω να βρίσκομαι στα ΑΤΡ Finals στο τέλος της χρονιάς. Αυτό είναι το breakthrough που θέλω να κάνω φέτος. Θα φανεί αν είμαι ικανός να το πετύχω”.

MONTE CARLO MASTERS DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-1h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Αλιασίμ: “Όλα είναι ιδανικά με τον Τόνι στο πλευρό μου” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα