Αλιασίμ: “Ο Ρότζερ θα προσπαθήσει να με μπερδέψει”

Ο Φίλιξ Οζέρ Αλιασίμ θαυμάζει τον Ρότζερ Φέντερερ από μικρό παιδί. Το 2008 βιντεοσκόπησε τον τελικό του Wimbledon, όπου ο Ραφαέλ Ναδάλ επικράτησε του Ελβετού και τον παρακολούθησε αμέτρητες φορές.

Να σημειωθεί πως ο Καναδός τενίστας έχει προπονηθεί με τον 20 φορές πρωταθλητή grand slam στο Ντουμπάι, ωστόσο σήμερα 16/6 στις 15:00GR οι δύο αθλητές θα τεθούν αντιμέτωποι, στο πλαίσιο του 2ου γύρου του Noventi Open.

“Ανυπομονώ να αναμετρηθώ με τον Ρότζερ.

Είναι μια μεγάλη πρόκληση για μένα. Είχαμε μοιραστεί το court πριν από μερικά χρόνια στο Ντουμπάι, στο πλαίσιο της προπόνησης, όμως σήμερα (15/6) θα τον αντιμετωπίσω για πρώτη φορά σε τουρνουά.

Ο αγώνας αυτός θα με βοηθήσει να δω σε τι επίπεδο βρίσκεται το τένις μου στο γρασίδι. Ο Φέντερερ έχει κερδίσει την διοργάνωση 10 φορές, σίγουρα θα έχει το κοινό με το μέρος του. Το παιχνίδι του είναι εκπληκτικό, μπορεί να βρει λύσεις στα πάντα. Θα προσπαθήσει να με μπερδέψει.

Θα προσπαθήσω να παίξω το καλύτερο τένις μου και να επικεντρωθώ σε αυτά που μπορώ να κάνω καλά στο γήπεδο. Πρέπει να είμαι σταθερός στα service game μου και επιθετικός”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο 20χρονος αθλητής ενόψει του αγώνα του με τον Φέντερερ.

Ο νικητής της αναμέτρησης θα προκριθεί στα προημιτελικά του Γερμανικού event, όπου θα συναντήσει είτε τον Γιαν Λέναρντ Στρουφ, είτε τον Μάρκος Ζιρόν.

NOVENTI OPEN SINGLES DRAW l DOUBLES DRAW l OOP (-1h)

The post Αλιασίμ: “Ο Ρότζερ θα προσπαθήσει να με μπερδέψει” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα