Ακαπούλκο: Πρόωρη έξοδος για Ζβέρεφ (vids)

Ακέφαλο έμεινε το ταμπλό στο Abierto Mexicano καθώς το Νο1 της διοργάνωσης, Αλεξάντερ Ζβέρεφ γνώρισε απρόσμενη ήττα από τον συμπατριώτη του, Ντένις Αλτμάιερ στα τρία σετς, στον τελευταίο αγώνα της Τρίτης.

Ο φορμαρισμέος Γερμανός, παρ’ότι ισοφάρισε τον αντίπαλό του, δεν κατάφερε να συνεχίσει ανοδικά και ηττήθηκε με 6-3, 3-6, 6-3 από τον 25χρονο, Νο57 της παγκόσμιας κατάταξης, ολοκληρώνοντας πρόωρα τις υποχρεώσεις του στο ATP 500 τουρνουά του Ακαπούλκο.

El match point que pone a Daniel

Atmaier en la siguiente ronda del #AMT2024. pic.twitter.com/pzwRYaw2do

— Abierto Mexicano (@AbiertoTelcel) February 28, 2024

Ήταν η τρίτη ήττα για top seed στο τουρνουά, μετά τον αποκλεισμό του 4-Τέιλορ Φριτς στον 1ο γύρο της διοργάνωσης από τον Ματέο Αρνάλντι και του 7-Τόμι Πολ από τον Τζακ Ντρέιπερ.

Στο 2ο γύρο του Ακαπούλκο, ο Αλτμάιερ θα αντιμετωπίσει τον Μιομίρ Κετσμάνοβιτς.

Αντίθετα, Χόλγκερ Ρούνε και Κάσπερ Ρουντ, εξασφάλισαν το εισιτήριο για τη φάση των “16”, με τον Δανό, Νο2 του ταμπό, να επικρατεί 6-2, 6-3 του Μίκαελ Μο ενώ ο Νορβηγός τα βρήκε σκούρα απέναντι στον Κρίστοφερ Γιούμπανκς, κερδίζοντας τον Αμερικανό με 6-4, 6-7(5), 6-3.

Νωρίτερα την Τρίτη, ο Στέφανος Τσιτσιπάς ξεκίνησε ιδανικά τις υποχρεώσεις του στο τουρνουά και με 6-3, 6-4 επί του Ρομάν Σαφιούλιν, σφράγισε το ραντεβού με τον Ιταλό qualifier, Φλάβιο Κομπόλι ο οποίος στην πρεμιέρα κέρδισε 2-1 σετ τον Φίλιξ Οζέρ-Αλιασίμ.

MEXICAN OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES | SCHEDULE (-8h)

The post Ακαπούλκο: Πρόωρη έξοδος για Ζβέρεφ (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ακαπούλκο, Πρόωρη, Ζβέρεφ,akapoulko, proori, zveref