“Αέρας” ο Ράφα, παρών στον 4ο γύρο του Ρολάν Γκαρός! – VIDEO

Ακόμα έναν περίπατο είχε ο Ραφαέλ Ναδάλ που προκρίθηκε πανεύκολα στον 4ο γύρο του Ρολάν Γκαρός κόντρα στον Στέφανο Τραβάλια!

Ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε!

Όπως και ο μεγάλος του αντίπαλος και στο φετινό Ρολάν Γκαρός, ο Νόβακ Τζόκοβιτς, έτσι και ο Ραφαέλ Ναδάλ έχουν κάνει το δικό τους “πάρτι” στους πρώτους γύρους της διοργάνωσης με πανεύκολες νίκες!

Τελευταίο “θύμα” του Ράφα, ο Ιταλός Στέφανο Τραβάλια που ηττήθηκε από τον “ταυρομάχο” με 6-1, 6-4, 6-0 σε μόλις 1 ώρα και 37 λεπτά!

Ούτε η κλειστή οροφή δυσκόλεψε

ιδιαίτερα τον Ράφα που, παρά τα αρνητικά σχόλια στην αρχή της εβδομάδας για τις κλιματολογικές συνθήκες και τις καινούριες μπάλες του τουρνουά, στην πράξη είναι “σίφουνας” μέχρι στιγμής στο Ρολάν Γκαρός έστω και κόντρα σε απείρως υποδεέστερους αντιπάλους.

Ο επόμενος του αντίπαλος και αν είναι εντελώς άπειρος σε αυτό το επίπεδο αγώνων έχοντας πάντως εντυπωσιάσει στο τουρνουά.

Μιλάμε για τον 20χρονο Αμερικανό Σεμπάστιαν Κόρντα, Νο213, γιου του παλιού νικητή του Australian Open, Πετρ Κόρντα, ο οποίος έχει αποκλείσει στη σειρά τους Σέπι, Ίσνερ και Μαρτίνεζ.

MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (-1h)

Κώστας Αϊτάκης

The post “Αέρας” ο Ράφα, παρών στον 4ο γύρο του Ρολάν Γκαρός! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα