Αδιάβροχος ο Νισιόκα

Μόνο ο ένας ημιτελικός κατάφερε να ολοκληρωθεί στο Delray Beach Open το Σάββατο λόγω βροχής

Γιοσιχίτο Νισιόκα και βροχή πρωταγωνίστησαν το Σάββατο κατά τη διάρκεια της ημιτελικής φάσης στο Delray Beach της Φλόριντα.

Ο 24χρονος Ιάπωνας βρισκόταν με την πλάτη στον τοίχο, στον πρώτο ημιτελικό κόντρα στον Ούγκο Ουμπέρ όταν έχασε το εναρκτήριο σετ και χρειάστηκε να πάει στα αποδυτήρια για τη δεύτερη διακοπή

λόγω βροχής, όμως επέστρεψε δριμύτερος στο court και ολοκλήρωσε μια σπουδαία ανατροπή με 1-6, 6-4, 6-0 επί του φορμαρισμένου Γάλλου, επιστρέφοντας σε τελικό ATP μετά το Shenzhen Open το 2018 που είχε κατακτήσει.

Το Νο63 της παγκόσμιας κατάταξης, κέρδισε τους 27 από τους 37 πόντους που παίχτηκαν στο καθοριστικό σετ, μετά από 1 ώρα και 42 λεπτά καθαρού αγώνα.

Την Κυριακή θα αντιμετωπίσει το νικητή του 2ου ημιτελικού ανάμεσα στον Μίλος Ράονιτς και τον Ρέιλι Όπελκα που δεν ξεκίνησε καν το Σάββατο, λόγω της βροχής.

“Είχε εκνευριστεί με το πρώτο σετ και όπως εξελισσόταν ο αγώνας. Όμως, μετά τη διακοπή, έκανα reset στο μυαλό μου και ξεκίνησα από την αρχή. Ήμουν πολύ τυχερός που ήρθε η βροχή. Σίγουρα με βοήθησε” παραδέχθηκε ο αριστερόχειρας άσος.

DELRAY BEACH OPEN DRAW | DOUBLES | OOP (-7h)

The post Αδιάβροχος ο Νισιόκα appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα