Αδελαΐδα: Εκτός ημιτελικών η Ριμπάκινα (vid)

Δεν τα κατάφερε η Έλενα Ριμπάκινα απέναντι στην Εκατερίνα Αλεξάντροβα, μιας και ηττήθηκε με 6-3, 6-3 μετά από μία ώρα και 30 λεπτά αγώνα στο κεντρικό κορτ, και αποκλείστηκε στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Adelaide International.

Η κορυφαία του ταμπλό βρέθηκε πίσω με διπλό break στην έναρξη του αγώνα, ωστόσο μέχρι το 7ο game κατάφερε να μειώσει τη διαφορά, παίρνοντας πίσω, μάλιστα, το ένα από τα 2 break της 29χρονης Ρωσίδας (4-3).

Παρόλα αυτά δε βρήκε νέα

επιθετική λύση στη συνέχεια, και έτσι η No21 της παγκόσμιας κατάταξης έκλεισε ιδανικά το set, έχοντας τον πρώτο λόγο για τη νίκη (6-3). Παρόμοια έκβαση είχε και το δεύτερο μέρος, με την Αλεξάντροβα να ξεκινάει με 5-0 σερί.

Η απάντηση της 24χρονης συμπατριώτισσάς της ήταν να μειώσει την απόσταση με 2 υπερασπίσεις των service της, αλλά και σβήνοντας το ένα από τα 2 break, αλλά στο 9ο game γράφτηκε ο επίλογος της αναμέτρησης (6-3).

An upset in Adelaide!

Ekaterina Alexandrova deals top seed Rybakina her first loss of the season to advance to the semifinals #AdelaideTennis pic.twitter.com/keKqOgwJ4u

wta (@WTA) January 11, 2024

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας, η No2 του ταμπλό, Τζέσικα Πεγκούλα, επικράτησε δύσκολα και με ανατροπή της προερχόμενης από τα προκριματικά, Αναστασία Παβλιουτσένκοβα, με 6-7(1), 7-5, 6-4, μετά από 2,5 ώρες “μάχης”.

Παράλληλα, την πρόκριση για τα ημιτελικά εξασφάλισε Ντάρια Κασάτκινα δίχως αγώνα, μιας και εγκατέλειψε η Λάουρα Σίγκεμουντ πριν ξεκινήσει, ενώ στην 4άδα βρίσκεται και η Γελένα Οσταπένκο, που επικράτησε της Μάρτα Κόστιουκ με 7-5, 6-3.

SINGLES | DOUBLES | SCHEDULE  (+9h)

The post Αδελαΐδα: Εκτός ημιτελικών η Ριμπάκινα (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα