Αμπέρ: “Περήφανος που κέρδισα αυτό το ματς”

Δεύτερη διαδοχική νίκη για τον Ούγκο Αμπέρ και πρόκριση στον 4ο γύρο του Shanghai Masters, που επικράτησε στα 3 set του Στέφανου Τσιτσιπά (6-4, 3-6, 7-5), στο κεντρικό κορτ των εγκαταστάσεων στη Σανγκάη, δείχνοντας πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.

Στις on court δηλώσεις του μετά την αναμέτρηση, ο Γάλλος τενίστας εξέφρασε τη χαρά του που κέρδισε έναν παίκτη του Τοπ-10, ενώ ανέφερε πως τον ευχαριστεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι από το Davis Cup και μετά παίζει το τένις που

του αρέσει να παίζει.

“Είμαι τόσο χαρούμενος. Είναι μια μεγάλη νίκη απέναντι στον Τσιτσιπά, έναν παίκτη του Top-10”, είπε ο Αμπέρ μετά τον αγώνα που ολοκληρώθηκε μετά τα μεσάνυχτα σε τοπική ώρα και πρόσθεσε: “Την περασμένη εβδομάδα κέρδισα τον Ρούμπλεφ, οπότε νιώθω μεγάλη αυτοπεποίθηση στο γήπεδο και είμαι πολύ περήφανος που κέρδισα κι’ αυτό το ματς.

“Απλώς απολαμβάνω το τένις. Είναι μεγάλο πάθος για μένα. Είναι όλη η δουλειά που κάνω κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Από το Davis Cup και μετά έχω παίξει πραγματικά υπέροχο τένις και είμαι πολύ χαρούμενος που παίζω έτσι”.

The post Αμπέρ: “Περήφανος που κέρδισα αυτό το ματς” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αμπέρ, “Περήφανος,aber, “perifanos