Ναδάλ και Κύργιος στην πορεία προς τον ημιτελικό τους

01:25 4/7/2022 - Πηγή: Tennis24

Τη Δευτέρα ολοκληρώνεται ο 4ος γύρος του Wimbledon με τα υπόλοιπα παιχνίδια της φάσης των “16” σε άνδρες και γυναίκες.

Ράφαελ Ναδάλ και Νικ Κύργιος δίνουν τον τέταρτο αγώνα τους στη σπουδαία διοργάνωση αγωνιζόμενοι και οι δύο στο Center Court του All England Club, έχοντας ιδιαίτερα υπολογίσιμους αντιπάλους. Οι δύο άνδρες είναι το επικρατέστερο ζευγάρι για τα ημιτελικά στο κάτω μέρος του ταμπλό,

απέχοντας δύο νίκες από την μεταξύ τους μονομαχία.

Το πρόγραμμα στο κεντρικό γήπεδο θα ξεκινήσει στις 15:30GR με την αναμέτρηση του Νικ Κύργιου κόντρα τον Μπράντον Νακασίμα. Ο 27χρονος Ελληνοαυστραλός, Νο40 στον κόσμο, προέρχεται από την επεισοδιακή νίκη επί του Στέφανου Τσιτσιπά στον 3ο γύρο και σίγουρα πηγαίνει με μεγάλη αυτοπεποίθηση στη συνέχεια του τουρνουά.

Σε σπουδαία, όμως, φόρμα βρίσκεται και ο 20χρονος Αμερικανός, Νο56 στον κόσμο, αγωνιζόμενος για πρώτη φορά στην καριέρα του στον 4ο γύρο Grand Slam διοργάνωσης. Ο Νακασίμα έχει αποκλείσει τους Κουν, Σαποβάλοφ και Γκαλάν και αποτελεί έναν ιδιαίτερα υπολογίσιμο αντίπαλο στο γρασίδι.

Στο τελευταίο παιχνίδι του Center Court o Ράφαελ Ναδάλ θα αντιμετωπίσει (20:00GR) τον Ολλανδό, Νο21 του ταμπλό, Μπόουτικ Φαν ντε Ζάντσχουλπ τον οποίον κέρδισε στο πρόσφατο Roland Garros, ωστόσο στο γρήγορο χορτάρι του Wimbledon οι ισορροπίες θα είναι διαφοροποιημένες. Ο Φαν ντε Ζάντσχουλπ είναι ιδιαίτερα επικίνδυνος στο γρασίδι και σίγουρα μπορεί να προκαλέσει τον 36χρονο Ισπανό.

“Είναι ένας παίκτης που έχει βελτιωθεί εντυπωσιακά τον τελευταίο χρόνο. Ήταν καλή πρόκληση στο Παρίσι. Είναι ολοκληρωμένος παίκτης και θα πρέπει να παίξω το ίδιο καλά με το παιχνίδι κόντρα στον Σονέγκο. Πρέπει να είμαι επιθετικός και με την κατάλληλη ενέργεια. Είναι δύσκολος αντίπαλος αλλά είναι 4ος γύρος και έτσι πρέπει να είναι” είπε ο Ναδάλ ενόψει της αναμέτρησης.

Στις 18:00GR θα διεξαχθεί στο Center Court το μεγάλο ντέρμπι του γυναικείου ταμπλό, ανάμεσα στη Νο4, Πάουλα Μπαντόσα και την πρωταθλήτρια του 2019 στο Λονδίνο, Σιμόνα Χάλεπ

Στο Court 1 θα αγωνιστέι ο πιθανός αντίπαλος του Ράφα Ναδάλ στους “8”, Τέιλορ Φριτς, κόντρα στον πρωτάρη σε 4ο γύρο Major τουρνουά, Τζέισον Κούμπλερ.

Το πρόγραμμα της Δευτέρας (04/07):

Centre Court (Έναρξη πρώτου αγώνα στις 15:30GR)
1) Brandon Nakashima v. Nick Kyrgios
2) Paula Badosa [4] v. Simona Halep [16]
3) Botic Van De Zantschulp [21] v. Rafael Nadal [2]

Court 1 (Έναρξη πρώτου αγώνα στις 15:00GR)
1) Elena Rybakina [17] v. Petra Martic
2) Jayson Kubler v. Taylor Fritz [11]
3) Amanda Anisimova [20] v. Harmony Tan

Court 2 (Έναρξη πρώτου αγώνα στις 13:00GR)
1) Cristian Garin v. Alex De Minaur [19]
2) Alize Cornet v. Ajla Tomljanovic

WIMBLEDON MEN’S DRAW l WOMEN’S DRAW l OOP (-2h)

The post Ναδάλ και Κύργιος στην πορεία προς τον ημιτελικό τους appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα