Wimbledon: Στην ίδια πλευρά του Αλκαράθ ο Τσιτσιπάς (draw)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του στο φετινό Wimbledon κόντρα στον προερχόμενο από τα προκριματικά Γάλλο και Νο112 του κόσμου, Βαλεντίν Ρογιέρ όπως προέκυψε από την κλήρωση της Παρασκευής (27/6). 

O νικητής από την αναμέτρηση θα αντιμετωπίσει είτε τον Γάλλο Αντριάν Μαναρινό, είτε τον Αυστραλό Κρις Ο’ Κόνελ, ενώ σε περίπτωση που ο Τσιτσιπάς κατάφερε να ξεπεράσει τους δύο πρώτους γύρους, τότε αναμένεται να παίξει κόντρα στον Αντρέι Ρούμπλεφ.

Αν περάσει

και αυτό το εμπόδιο μεγάλο φαβορί για να αντιμετωπίσει στη φάση των “16” θα είναι ο δύο φορές σερί πρωταθλητής του τουρνουά και Νο2 του κόσμου, Κάρλος Αλκαράθ.

Από εκεί και πέρα οι παίκτες που είναι τα φαβορί για τα προημιτελικά από το κάτω μέρος του ταμπλό είναι ο Χόλγκερ Ρούνε, ενώ για τα ημιτελικά οι Τέιλορ Φριτς και Αλεξάντερ Ζβέρεφ.

Στο πάνω μέρος του ταμπλό κυριαρχούν τα ονόματα των Γιάνικ Σίνερ και Νόβακ Τζόκοβιτς με τους δύο παίκτες (λογικά) να κοντράρονται ξανά σε ημιτελική φάση Grand Slam, όπως έγινε και στο Roland Garros, αρκεί τόσο ο Ιταλός, όσο και ο Σέρβος να ξεπεράσουν (θεωρητικά πάντα) εμπόδια όπως ο Λορέντσο Μουζέτι και ο Τζακ Ντρέιπερ που αναμένεται να βρουν μπροστά τους στα προημιτελικά.

Πιθανοί προημιτελικοί (βάσει ranking) [1] Γιάνικ Σίνερ – [7] Λορέντσο Μουζέτι[4] Τζακ Ντρέιπερ – [6] Νόβακ Τζόκοβιτς[5] Τέιλορ Φριτς – [3] Αλεξάντερ Ζβέρεφ[8] Χόλγκερ Ρούνε – [2] Κάρλος Αλκαράθ 

WIMBLEDON MEN’S SINGLES DRAW 

The post Wimbledon: Στην ίδια πλευρά του Αλκαράθ ο Τσιτσιπάς (draw) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα