Πρώτο μεγάλο τεστ για Τζόκοβιτς με φόντο τα ημιτελικά

21:46 4/7/2022 - Πηγή: Tennis24

Το μεγάλο ντέρμπι του Νόβακ Τζόκοβιτς με τον Γιάνικ Σίνερ, ξεχωρίζει από την 9η ημέρα αγώνων στο Wimbledon την Τρίτη, με τον υπερασπιστή του τίτλου στο Λονδίνο να έχει το πρώτο του απαιτητικό εμπόδιο, στην προσπάθεια κατάκτησης του 7ου τίτλου στο Championships και 21ου Grand Slam στην καριέρα του.

Ο 20χρονος Ιταλός, Νο10 του ταμπλό, πραγματοποιεί ένα εξαιρετικό τουρνουά έχοντας αποκλείσει κατά σειρά τους Βαβρίνκα, Ίμερ, Ίσνερ και Αλκαράθ, μόλις στη δεύτερη

συμμετοχή του στο χορτάρινο Major.

Η αναμέτρηση θα ανοίξει το πρόγραμμα της ημέρας στο Centre Court (15:30GR) και είναι η δεύτερη συνάντηση των δύο ανδρών στο tour, μετά τη νίκη του Σέρβου στο Rome Masters 2021 όπου είχε επικρατήσει στα δύο σετ.

“Βλέπω κάποια στοιχεία του εαυτού μου στο παιχνίδι του. Από το πίσω μέρος του court, παίζει flat backhands, παίζει σταθερά από τη βασική γραμμή και προσπαθεί να πιέσει τον αντίπαλο. Μόνο θετικά μπορώ να μιλήσω για το παιχνίδι του. Όλοι ξέρουμε πόσο ταλαντούχος είναι και έχει ήδη καθιερωθεί ανάμεσα στους κορυφαίους του κόσμου. Έχει ωριμάσει πολύ στα μεγάλα τουρνουά. Έχει αυτοπεποίθηση και πιστεύει ότι μπορεί να κερδίσει οποιονδήποτε σε οποιοδήποτε γήπεδο” είπε ο 35χρονος Σέρβος για τον κατά 15 χρόνια νεότερο αντίπαλό του.

nuovo reaction video eccolo qua pic.twitter.com/BK5xmnZXIJ

— Giù (@darksa0irse) July 4, 2022

Αμέσως μετά τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, θα μπει στο κεντρικό court η Νο3 του γυναικείου ταμπλό, Ονς Ζαμπέρ, που θα αντιμετωπίσει περίπου στις 18:00GR, την Τσέχα και Νο66 τενίστρια του κόσμου, Μαρί Μπόσκοβα.

Στο Court 1, στις 15:00GR, θα διεξαχθεί ο “εμφύλιος” προημιτελικός των δυο Γερμανίδων. Η Τατιάνα Μαρία (Νο103), θα αντιμετωπίσει την Ζουλ Νιεμέιερ (Νο97), πριν ο “γηπεδούχος” και Νο9 του ανδρικού ταμπλό, Κάμερον Νόρι, θα κοντράρει τον Νταβίντ Γκοφάν (Νο58), στις 17:00GR, στο 2ο προημιτελικό του πάνω μέρους του ταμπλό.

Το πρόγραμμα της Τρίτης (05/07):

Centre Court (Έναρξη πρώτου αγώνα στις 15:30GR)
1) Novak Djokovic [1] v. Jannik Sinner [11]
2) Marie Bouzkova v. Ons Jabeur [3]

Court 1 (Έναρξη πρώτου αγώνα στις 15:00GR)
1) Tatjana Maria v. Jule Niemeier
2) David Goffin v. Cameron Norrie [9]

WIMBLEDON MEN’S DRAW l WOMEN’S DRAW l OOP (-2h)

The post Πρώτο μεγάλο τεστ για Τζόκοβιτς με φόντο τα ημιτελικά appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα