Wild Card για Ντελ Πότρο – Επιστρέφει την επόμενη εβδομάδα

Ο Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο αναμένεται να πραγματοποιήσει την σπουδαία επιστροφή του στο τένις, μετά από 31 μήνες απουσίας!

Από τον Ιούνιο του 2019 έχει να παίξει σε επίσημο τουρνουά ο 33χρονος Αργεντινός, που τα τελευταία 2,5 χρόνια κάνει αγώνα δρόμου να ξεπεράσει όλα τα προβλήματα τραυματισμών που τον ταλαιπώρησαν στο παρελθόν, θέλοντας να επιστρέψει στο κορυφαίο επίπεδο.

Από το Νο3 της παγκόσμιας κατάταξης (2018) ο Ντελ Πότρο έχει πέσει στο Νο757, έχει κάνει τρεις εγχειρήσεις στο διάστημα που απουσιάζει από τα courts, όμως δεν σκοπεύει να πει αντίο τόσο γρήγορα.

Όπως έγινε

γνωστό την Δευτέρα (31/1), ο “Πύργος του Ταντίλ” αναμένεται να κάνει το τεράστιο comeback του στο τένις την επόμενη εβδομάδα, αγωνιζόμενος με Wild Card στο 250άρι τουρνουά του Μπουένος Άιρες.

Ο “Ντέλπο” αποδέχθηκε την Wild Card από τη διοργάνωση της πατρίδας του και την εβδομάδα 7 – 13 Φεβρουαρίου θα δώσει το παρών στο Argentina Open, επιστρέφοντας σε ΑΤΡ 250 τουρνουά για πρώτη φορά μετά το 2006.

Μάλιστα, την εβδομάδα 14 – 20 Φεβρουαρίου, ο Ντελ Πότρο έχει αποδεχθεί Wild Card και για το κυρίως ταμπλό του 500αριού τουρνουά στο Ρίο Ντε Τζανέιρο.

Αυτό σημαίνει, πως σκοπεύει να παίξει σε back to back χωμάτινα τουρνουά, στην επιστροφή του μετά από 2,5 χρόνια απραξίας!

The post Wild Card για Ντελ Πότρο – Επιστρέφει την επόμενη εβδομάδα appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα