United Cup: Στο Group B η Ελλάδα με Καναδά (pic)

Τον πρώτο της αντίπαλο έμαθε η Ελλάδα στο United Cup μετά τη σημερινή κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στο Περθ της Αυστραλίας. Η “γαλανόλευκη” κληρώθηκε με τον Καναδά στο Group B, και η τρίτη ομάδα του ομίλου θα προκύψει από τα Rankings της 20ης Νοεμβρίου.

Ο Καναδάς είναι ένας αρκετά ποιοτικός αντίπαλος, και ασφαλώς η σύνθεσή του θα έχει την εμπειρία από μεγάλα παιχνίδια. Κορυφαίους στους άνδρες θα είναι ο Φελίξ Οσέρ Αλιασίμ, ενώ το No1 στις γυναίκες

θα είναι η Λέιλα Φερνάντες.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αγωνιστεί στο Σίδνεϋ, που μαζί με το Περθ θα φιλοξενήσει τη διοργάνωση. Πρόκειται για 6 ομίλους των τριών ομάδων, με τους νικητές και τους δύο καλύτερους δεύτερους να συνεχίζουν στον επόμενο γύρο.

Το φετινό United Cup θα διεξαχθεί το χρονικό διάστημα 29/12-7/1. Οι αγώνες των ομίλων ξεκινούν στις 29/12 στο Περθ και στις 30/12 στο Σίδνεϋ, και από φέτος κάθε αναμέτρηση θα περιλαμβάνει δύο μονά (ένα ανδρών και ένα γυναικών) με τους κορυφαίους της κάθε ομάδας και ένα μεικτό διπλό.

Θυμίζουμε ότι η αποστολή της Ελλάδας αποτελείται από τους Στέφανο και Πέτρο Τσιτσιπά, Στέφανο Σακελλαρίδη, Μαρία Σάκκαρη, Δέσποινα Παπαμιχαήλ και Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου.

Οι όμιλοι του United Cup:
Α’ όμιλος: Πολωνία, Ισπανία, Wild Card
Β’ όμιλος: Ελλάδα, Καναδάς, Wild Card
Γ’ όμιλος: ΗΠΑ, Μεγάλη Βρετανία, Αυστραλία
Δ’ όμιλος: Γαλλία, Ιταλία, Γερμανία
Ε’ όμιλος: Τσεχία, Κίνα, Σερβία
ΣΤ’ όμιλος: Κροατία, Ολλανδία, Νορβηγία

It's official #UnitedCup @WestAustralia #westernaustralia #WAtheDreamState #feelnewsydney @sydney_sider pic.twitter.com/6nVRUks10G

United Cup (@UnitedCupTennis) October 23, 2023

The post United Cup: Στο Group B η Ελλάδα με Καναδά (pic) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα