United Cup: Με αρχηγό τον Πέτρο Τσιτσιπά η ελληνική ομάδα

Ο Πέτρος Τσιτσιπάς είναι η τελική επιλογή για τη θέση του αρχηγού στην ελληνική ομάδα στο νεοσύστατο United Cup, όπως αναφέρει και η επίσημη ιστοσελίδα του τουρνουά. 

Ο μικρότερος αδελφός του Στέφανου Τσιτσιπά θα είναι ο captain στο Περθ, ενώ κάτι ανάλογο έκανε και η Γερμανία η οποία όρισε τον Μίσα Ζβέρεφ ως αρχηγό παρά το γεγονός ότι στη διοργάνωση θα συμμετάσχει και ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ. 

Αναλυτικά οι αρχηγοί των 18 χωρών

Ελλάδα: Πέτρος ΤσιτσιπάςΠολωνία: Αγκνιέσκα Ραντβάνσκα, Ντάβιντ ΤσελτΗΠΑ: Ντέβιντ ΒιτΊσπανία: Μαρκ ΛόπεζΙταλία: Βιντζέντσο ΣαντοπάντρεΓαλλία:
Εντουάρ Ροζέρ-ΒασελάνΑυστραλία: Λέιτον Χιούιτ, Σαμάνθα ΣτόσουρΚροατία: Ίβα ΜαγιόλιΕλβετία: Σταν ΒαβρίνκαΓερμανία: Μίσα ΖβέρεφΒραζιλία: Ραφαέλ ΠακιαρόνιΒέλγιο: Κίρστεν ΦλίπκενςΤσεχία: Γίρι ΒέσελιΜ. Βρετανία: Τιμ ΧένμανΑργεντινή: Γκισέλα ΝτούλκοΝορβηγία: Κρίστιαν ΡουντΒουλγαρία: Γκριγκόρ ΝτιμιτρόφΚαζακστάν: Αλεξάντερ Μπούμπλικ

Η πρώτη επίσημη διοργάνωση της νέας σεζόν, θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 29 Δεκεμβρίου – 8 Ιανουαρίου με την ελληνική ομάδα να αποτελείται από τους Στέφανο Τσιτσιπά, Μιχάλη Περβολαράκη, Στέφανο Σακελλαρίδη, Πέτρο Τσιτσιπά και τις Μαρία Σάκκαρη, Δέσποινα Παπαμιχαήλ, Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου και Σαπφώ Σακελλαρίδη. 

Η Ελλάδα είναι επικεφαλής του Α’ ομίλου εκεί όπου βρίσκονται επίσης η Βουλγαρία και το Βέλγιο. Η πρεμιέρα θα γίνει κόντρα στη Βουλγαρία την ερχόμενη Πέμπτη (29/12) στις 06:00 GR με την Παπαμιχαήλ να αντιμετωπίζει την Σινίκοβα, ενώ περίπου δύο ώρες αργότερα ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα παίξει απέναντι στον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ.

The post United Cup: Με αρχηγό τον Πέτρο Τσιτσιπά η ελληνική ομάδα appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα