Ημιτελικοί US Open: Μαγνητίζει τα βλέμματα το Τιμ-Μεντβέντεφ

Αφού μάθαμε το ζευγάρι του τελικού των γυναικών, Οσάκα-Αζαρένκα, ήρθε η στιγμή να μάθουμε και το αντίστοιχο των ανδρών που θα προκύψει μετά το τέλος των δύο σημερινών ημιτελικών.

Το παιχνίδι που ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Παρασκευής στη Νέα Υόρκη, είναι αναμφίβολα η αναμέτρηση του Ντόμινικ Τιμ με τον Ντανίλ Μεντβέντεφ, στο 2ο ημιτελικό του Αμερικανικού Όπεν (όχι πριν τη 01:00GR).

Οι δύο άνδρες ψάχνουν εναγωνίως τα τελευταία χρόνια τον πρώτο τους τίτλο

σε Grand Slam τουρνουά και μπροστά τους έχουν μια χρυσή ευκαιρία αφού λείπουν από τη διοργάνωση οι Big 3 που σαρώνουν τους μεγάλους τίτλους, με ελάχιστες εξαιρέσεις, τις τελευταίες σεζόν.

Ο Ντόμινικ Τιμ, με τρεις τελικούς Grand Slam στο ενεργητικό του (French Open 2018-19, Australian Open 2020) θα αγωνιστεί στον 6ο του ημιτελικό σε Major διοργάνωση (τέσσερις στο Παρίσι, έναν στη Μελβούρνη) και θα προσπαθήσει να διατηρήσει το θετικό ρεκόρ που έχει απέναντι στον Ντανίλ Μεντβέντεφ, με δύο νικες σε τρεις αναμετρήσεις.

Από την άλλη, ο 24χρονος Ρώσος δείχνει ανίκητος στη Νέα Υόρκη, συνεχίζοντας τις εξαιρετικές του εμφανίσεις από πέρυσι όπου έφτασε μέχρι τον τελικό του US Open, χάνοντας απ’τον Ράφα Ναδάλ.

“Ο Ντόμινικ είναι πολύ δύσκολος αντίπαλος, ειδικά στο χώμα. Το ένιωσα αυτό στον περσινό μας τελικό στη Βαρκελώνη. Σε hard court νομίζω είναι πιο εύκολος. Όταν λέω εύκολος εννοώ ότι είναι προτιμότερο για μένα να τον αντιμετωπίσω στο σκληρό παρά στο χώμα” είπε ο Μεντβέντεφ ενόψει της αναμέτρησης.

Νωρίτερα (23:00GR), Αλεξάντερ Ζβέρεφ και Πάμπλο Καρένιο Μπούστα θα μονομαχήσουν με φόντο τον πρώτο τους Grand Slam τελικό, μόλις στη δεύτερη εμφάνισή τους σε ημιτελική φάση Major διοργάνωσης.

Ο 23χρονος Γερμανός, Νο7 της παγκόσμιας κατάταξης, φαίνεται να έχει το προβάδισμα ωστόσο ο Καρένιο Μπούστα δείχνει ικανός για τη μεγάλη υπέρβαση.

Άλλη μια φορά έχουν συναντηθεί οι δύο άνδρες, με τον Ζβέρεφ να επικρατεί 2-0 σετ στα ημιτελικά του Miami Open 2018.

MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (-7h)

The post Ημιτελικοί US Open: Μαγνητίζει τα βλέμματα το Τιμ-Μεντβέντεφ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα