US Open: To πρόγραμμα της 2ης ημέρας

Έγινε γνωστό και το πρόγραμμα της 2ης ημέρας στο Αμερικανικό Όπεν, με τα ονόματα του Στέφανου Τσιτσιπά και του Ράφα Ναδάλ, να ξεχωρίζουν…

Σε “ελληνική ώρα” θα διεξαχθεί η σπουδαία αναμέτρηση του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Αντρέι Ρούμπλεφ, την Τρίτη, στις εγκαταστάσεις του US Open.

Μετά την ανακοίνωση του προγράμματος της Δευτέρας, οι διοργανωτές του τέταρτου και τελευταίου Grand Slam της σεζόν, έκαναν γνωστό και

το πρόγραμμα της 2ης ημέρας αγώνων στη Νέα Υόρκη.

Ο Στέφανος, θα αντιμετωπίσει τον Ρούμπλεφ στις 18:00GR – Eurosport στο Louis Armostrong Stadium, ανοίγοντας την αυλαία της ημέρας στο συγκεκριμένο court.

Χάλεπ, Γκοφ και Κύργιος θα αγωνιστούν επίσης αργότερα στο Armstrong, με το ντέρμπι της Αρίνα Σαμπαλένκα με την Βικτόρια Αζαρένκα να “ανοίγει” τον χορό του βραδινού προγράμματος, στις 02:00GR.

Στο Arhur Ashe θα αγωνιστούν οι Ράφα Ναδάλ και Ναόμι Οσάκα. Πρώτα η Γιαπωνέζα θα παίξει κόντρα στην Άνα Μπλίνκοβα, στις 19:00GR. Ενώ, θα ακολουθήσει το παιχνίδι του Ντομινίκ Τιμ με τον Τόμας Φαμπιάνο.

Στις 02:00GR ο Ράφαελ Ναδάλ θα διασταυρωθεί με τον Τζον Μίλμαν και η αναμέτρηση της Σλόαν Στίβενς με την Άννα Καλίνσκαγια θα “κλείσει” την αυλαία στο κεντρικό court.

Περίπου στις 01:30GR, στο Grandstand, θα διεξαχθεί το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στον Φίλιξ Οζέρ Αλιασίμ και τον Ντένις Σαποβάλοφ, ενώ στο Court 17 θα κάνει το ντεμπούτο του και ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ, αντιμετωπίζοντας τον Ράντου Άλμποτ, στις 22:00GR.

Τσίλιτς, Τσονγκά, Μονφίς, Ίσνερ, Μουγκουρούθα, Μπέρτενς, Βοζνιάκι και Κβίτοβα, είναι μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα που θα αγωνιστούν επίσης την Τρίτη.

MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (-7h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post US Open: To πρόγραμμα της 2ης ημέρας appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα