Stuttgart Open: Η Μπαντόσα έκλεισε ραντεβού με την Σαμπαλένκα (vid)

H Πάουλα Μπαντόσα έκανε ποδαρικό με το δεξί στη Στουτγκάρδη επικρατώντας της Ρωσίδας και Νο62 του κόσμου, Ντιάνα Σνάιντερ με 6-3, 6-4 μετά από μια ώρα και 42 λεπτά εξασφαλίζοντας την πρόκριση για τον 2ο γύρο του τουρνουά, όπου θα αντιμετωπίσει την πολύ καλή της φίλη Αρίνα Σαμπαλένκα.

Setting up another Sabadosa clash @paulabadosa converts her fifth match point to get past Shnaider in Stuttgart…

And next faces Sabalenka for a place in the #PorscheTennis quarterfinals! pic.twitter.com/q8qnJ6p5qS

wta (@WTA) April 15, 2024

Αν και η Ισπανίδα και Νο93 στην παγκόσμια κατάταξη, είχε 10 διπλά λάθη, κατάφερε να σβήσει και τα 8 break-points της Σνάιντερ, ενώ από την πλευρά της εκμεταλλεύτηκε τις 2 από τις συνολικά 4 ευκαιρίες για break. 

H Μπαντόσα έκανε εξαιρετικό ξεκίνημα παίρνοντας προβάδισμα με 4-1, έχοντας σπάσει μια φορά το service της Ρωσίδας (3-1), ενώ στη συνέχεια με ένα μεγάλο hold, σβήνοντας 3 break-points, έκανε το 5-2 για να κλείσει το set λίγο αργότερα με 6-3. 

Το 2ο set ξεκίνησε με την Μπαντόσα να σβήνει τριπλό break-point (0/40) ισοφαρίζοντας σε 2-2, για να έρθει ένα δικό της break στο 7ο game, το οποίο και εξαργύρωσε, παιρνοντας προβάδισμα με 5-3.

Η Σναίντερ μείωσε σε 5-4, ενώ αμέσως μετά η Μπαντόσα, αφού έσβησε ακόμα δύο break-points, σφράγισε τη νίκη μετά από 4 match-points (5 σύνολο) και την πρόκριση, όπου θα συναντήσει ξανά τη Σαμπαλένκα μετά από το Miami Open του περασμένου μήνα. 

STUTTGART OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES | OOP (-1h)

The post Stuttgart Open: Η Μπαντόσα έκλεισε ραντεβού με την Σαμπαλένκα (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα