Stef-Express στα προημιτελικά! – VIDEO

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν κάτι παραπάνω από βιαστικός κόντρα στον Πίτερ Γκόγιοβτζικ και με μια πολύ άνετη νίκη “έκλεισε” το ραντεβού του με τον Ντανιήλ Μεντβέντεφ στα προημιτελικά του Basel Open της Ελβετίας…

Με κεκτημένη ταχύτητα από τον τίτλο που κατέκτησε στη Στοκχόλμη την περασμένη εβδομάδα, ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας προελαύνει και στο 500αρι τουρνουά της Βασιλείας.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κέρδισε άνετα τον Πίτερ Γκόγιοβτζικ, Νο60 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ, και δείχνοντας για ακόμη μια φορά πως διανύει τρομερή αγωνιστική περίοδο, προκρίθηκε στους “8” καλύτερους του Basel

Open.

Μόλις 63 λεπτά χρειάστηκε ο 20χρονος Έλληνας για να ξεπεράσει το εμπόδιο του Γερμανού αντιπάλου του με σκορ 6-3, 6-1, “σφραγίζοντας” παράλληλα το ραντεβού του με τον επίσης φορμαρισμένο Ρώσο Ντανιήλ Μεντβέντεφ, σε ένα μεγάλο ντέρμπι προημιτελικών.

O Μεντβέντεφ, Νο20 στον κόσμο αυτή τη στιγμή, νωρίτερα σήμερα είχε επιβληθεί του Ιταλού Αντρέας Σέπι με 7-6(5), 6-2.

Στα του αγώνα του Τσιτσιπά, ο Στεφ ήταν καταιγιστικός και όσο περνούσε η ώρα έβρισκε ολοένα και καλύτερο ρυθμό, κάνοντας εξαιρετικά δύσκολο το έργο του Γκόγιοβτζικ, που αξίζει να σημειωθεί πως έφτασε μόλις σε δυο μπρέικ πόιντς στον αγώνα.

Σερβίροντας με εξαίσια ποσοστά και εκμεταλλευόμενος 4/6 ευκαιρίες για μπρέικ που δημιούργησε, ο Τσιτσιπάς έφτασε σε μια χαρακτηριστικά εύκολη επικράτηση, βγάζοντας από το μανίκι του και 10 άσους.

Μόλις πέντε πόντους απόλεσε στο 1ο του σερβίς ο Έλληνας πρωταθλητής σε σύνολο 30 και δείχνοντας ωριμότητα διαχειρίστηκε εξαιρετικά τον αγώνα, φεύγοντας με τη νίκη από το court και ανεβάζοντας τις πιθανότητές του για είσοδο στο Top10 της ATP Race to London μέχρι το τέλος της σεζόν!

Πέμπτη 25/10: 2ος Γύρος Basel Open
Simon (France) beat Gulbis (Latvia) 7-6(4) 7-6(0)
Federer (Switzerland) beat Struff (Germany) 6-3, 7-5
A. Zverev (Germany) beat Popyrin (Australia) 6-4, 6-4
Bautista Agut (Spain) beat Lajovic (Serbia) 6-7(6), 6-3, 6-3
Tsitsipas (Greece) beat Gojowczyk (Germany) 6-3, 6-1
Medvedev (Russia) beat Seppi (Italy) 7-6(5), 6-2

SINGLES DRAW | OOP | TV SCHEDULE

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Stef-Express στα προημιτελικά! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα