Sotheby’s Athens: Μεγάλες προκρίσεις στα ημιτελικά για Μιχαλακόπουλο και Ουσταμπασίδου

20:36 1/9/2023 - Πηγή: Tennis24

Με την προημιτελική φάση, σε αγόρια και κορίτσια, συνεχίστηκε η δράση στο διεθνές τουρνουά U14 Sotheby’s Athens που πραγματοποιείται στον Όμιλο Αντισφαίρισης Αθηνών αυτές τις ημέρες.

Στην κατηγορία των αγοριών είχαμε δυνατές μάχες που πολύ ωραία παιχνίδια με 3 Έλληνες παίκτες να παίρνουν το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Σαββάτου. Ο Νο1 του ταμπλό, Άλκης Μιχαλακόπουλος, συνέχισε την εξαιρετική του πορεία κερδίζοντας και τον Λιθουανό

και Νο8 του ταμπλό, Ερίκας Μασκολάιτις με 6-2, 7-6(7) και πλέον στον ημιτελικό θα αντιμετωπίσει τον Καζάκο και Ρόμπερτ Καμίνσκι. 

Για να φτάσει μέχρι τα ημιτελικά ο Νο4 του ταμπλό χρειάστηκε να κάνει την ανατροπή κόντρα στον Ελβετό Τιάγκο Πέτερχανς με 0-6, 6-1, 6-2 σφραγίζοντας την πρόκριση. 

Στον ημιτελικό θα αγωνιστεί και ο Νο3 του ταμπλό Ραφαήλ Αντώνιος Γακόπουλος που κέρδισε με 6-1, 6-0 τον Κωνσταντίνο Μπιτούνη. Στην 4άδα ο Γακόπουλος θα βρει απέναντί του τον Αλέξανδρο Νούλα που κατάφερε να λυγίσει τον Ραφαήλ Παγώνη στις λεπτομέρειες (στο ίσως πιο δραματικό ματς της ημέρας) με 3-6, 6-4, 7-6(2) παίρνοντας την πρόκριση. 

Ημιτελικά – Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου

Άλκης Μιχαλακόπουλος (Ελλάδα) – Ρόμπερτ Καμίνσκι (Καζακστάν)Ραφαήλ Αντώνιος Γακόπουλος (Ελλάδα) – Αλέξανδρος Νούλας (Ελλάδα).

Στην κατηγορία των κοριτσιών είχαμε 2 ελληνικές προκρίσεις με την Φωτεινή Νεφέλη Φασουλά να φτάνει σε μια μεγάλη νίκη επί της Ρουμάνας και Νο4 του ταμπλό Εύα Ιοάνα Σέρτσελ με 6-3, 6-3. 

Η Νο6 του ταμπλό θα παίξει στον ημιτελικό του Σαββάτου απέναντι στην 2η Ελληνίδα τενίστρια που πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά την Νο2 του ταμπλό Κατερίνα Ουσταμπασίδου, με την αθλήτρια του Ομίλου Αντισφαίρισης Θεσσαλονίκης και του Μάριου Μιχαηλίδη, να παραχωρεί μόλις 3 games κόντρα στην Ρουμάνα Μαρία Αλεξάντρα Ματέας στο επιβλητικό 6-2, 6-1. 

Στον άλλον ημιτελικό η Νο1 του ταμπλό και Ρουμάνα Ιοάνα Στεφανία Μπόιαν επικράτησε με 2 bagels της Τσέχας Λούσι Βαβρόβα και θα παίξει για μια θέση στον τελικό με τη Σλοβάκα Έλα Σκαλίτσκα που με τη σειρά της επικράτησε της Στέλλας Νούτσου, μετά από ένα μεγάλο ματς, με 7-5, 5-7, 6-4. 

Ημιτελικά – Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου

Ιοάνα Στεφανία Μπόιαν (Ρουμανία) – Έλα Σκαλίτσκα (Σλοβακία)Φωτεινή Νεφέλη Φασουλά (Ελλάδα) – Κατερίνα Ουσταμπασίδου (Ελλάδα)

SOTHEBY’S ATHENS DRAWS | OOP

The post Sotheby’s Athens: Μεγάλες προκρίσεις στα ημιτελικά για Μιχαλακόπουλο και Ουσταμπασίδου appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα