San Diego: Δυναμική επιστροφή της Κόλινς (vid)

Στο πρώτο της τουρνουά μετά το US Open, η Ντάνιελ Κόλινς έκανε την υπέρβαση και απέκλεισε το Νο7 του ταμπλό, Καρολίν Γκαρσία για τον 1ο γύρο του San Diego Open στην Καλιφόρνια.

Η φιναλίστ του Australian Open 2022, έπαιξε εντυπωσιακό τένις στο ξεκίνημα του ματς ενώ στη συνέχεια κατάφερε να διατηρήσει τη ψυχραιμία της και να φύγει νικήτρια από το court με 6-2, 7-6(4) απέναντι σε μια από τις

πιο φορμαρισμένες τενίστριες στο φετινό tour.

Το τελευταίο ματς της Κόλινς ήταν η ήττα στον 4ο γύρο του US Open από την Αρίνα Σαμπαλένκα. Στη συνέχεια έμεινε εκτός Ευρωπαϊκών και Ασιατικών τουρνουά αλλά αυτό δεν την εμπόδισε από το να πανηγυρίσει μια σπουδαία νίκη στην πρεμιέρα του WTA 500 τουρνουά της πατρίδας της.

Στο 2ο γύρο του Σαν Ντιέγκο, το Νο19 της παγκόσμιας κατάταξης θα αντιμετωπίσει την 28χρονη Μαρτίνα Τρεβιζάν που με τη σειρά της κέρδισε 6-3, 6-4 την Καμίλα Οσόριο.

Στο κλείσιμο της πρώτης ημέρας, η Μπιάνκα Αντρέσκου πέτυχε πολύ δύσκολη νίκη με 7-6(1), 4-6, 6-2 επί της Λιουντμίλα Σαμσόνοβιτς και περιμένει μια εκ των Μοντγκόμερι-Γκοφ στη φάση των “16”.

Η Μαρία Σάκκαρη θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο της στη διοργάνωση το βράδυ της Τρίτης (21:30GR) αντιμετωπίζοντας την καλή της φίλη, Ντόνα Βέκιτς που προέρχεται από τα προκριματικά.

SAN DIEGO OPEN DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-10h)

The post San Diego: Δυναμική επιστροφή της Κόλινς (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα