SPERRY: Τα θρυλικά αμερικάνικα boat shoes κατακτούν τις ελληνικές μαρίνες

10:26 9/8/2022 - Πηγή: Tennis24

SPERRY: αποτελεί το αδιαμφισβήτητο αμερικάνικο σύμβολο των θαλασσινών περιηγήσεων και της ασύγκριτης λειτουργικότητας & άνεσης στο κατάστρωμα και στη στεριά.  Έχει γίνει διάσημο για την  αυθεντικότητά του, την εκπληκτική ποιότητα κατασκευής, το απαράμιλλο yachting style, τον δυναμισμό και την κομψότητα που αποπνέει σε κάθε σου βήμα.  Μα πάνω απ’ όλα, είναι το brand που δημιούργησε τα πρώτα boat shoes

παγκοσμίως και που εδώ και 80 χρόνια  αφηγείται τις ομορφότερες θαλασσινές ιστορίες.

Αγάπη για την ανοικτή θάλασσα, αξεπέραστη on–the–boat συμπεριφορά, υπέροχο design.

Paul Sperry, Connecticut, 1935

Το 1935, η λατρεία του Paul Sperry, ενός αξιωματικού του Αμερικάνικου Ναυτικού, για τους ανοικτούς ωκεανούς και την ασφάλεια στο κατάστρωμα, γέννησε έναν θρύλο: το πρώτο ζευγάρι παπουτσιών στον κόσμο ειδικά σχεδιασμένο για απόλυτη αντιολισθητική προστασία σε υγρό ή στεγνό deck αλλά και με εντυπωσιακά μαλακό πάτημα και «ευγενή» υλικά κατασκευής για μηδενικές φθορές στις ευαίσθητες επιφάνειες των σκαφών.

Η μυθική πορεία της SPERRY μόλις ξεκινούσε: η πρωτοποριακή κληρονομιά του brand συνδυάστηκε εντυπωσιακά με τα υψηλά επίπεδα εργονομίας, σχεδιασμού και άνεσης και η SPERRY χρίζεται ως το επίσημο παπούτσι του Αμερικανικού Πολεμικού Ναυτικού.

2012, U.S Sailing Olympic Team

Αρκετές δεκαετίες αργότερα,  η άρρηκτη σχέση της SPERRY με την θάλασσα και τους ανθρώπους της επιβεβαιώθηκε για μία ακόμη φορά με την επιλογή της ως επίσημου προμηθευτή της Αμερικανικής Ομοσπονδίας Ιστιοπλοΐας αλλά και των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών ομάδων των ΗΠΑ.

Σήμερα, το φαινόμενο συνεχίζεται και η SPERRY είναι το αδιαμφισβήτητο iconic brand των boat-shoes. Συνδυάζοντας ιδανικά τον περιπετειώδη ναυτικό χαρακτήρα με την γοητευτική φινέτσα των χειροποίητων υποδημάτων της, έχει ξεπεράσει τα στενά όρια των decks  ορίζοντας ένα νέο τρόπο ζωής.

Τι τύπος SPERRY είσαι?

Λατρεύεις την ιστιοπλοΐα και αναζητάς τα πιο λειτουργικά παπούτσια στο κατάστρωμα? Είσαι ένας από τους φανατικούς του navy look? Ψάχνεις το ιδανικό ζευγάρι για after-sailing καταστάσεις?  Όποιος κι αν είναι ο τύπος σου, το σίγουρο είναι ότι στην ανδρική και γυναικεία συλλογή SPERRY θα βρείς τα κατάλληλα παπούτσια για εσένα.

Το αυθεντικό θαλασσινό ένστικτο της SPERRY ισορροπεί στην εντέλεια με τις πατενταρισμένες τεχνολογίες Razor-Cut Wave-Siping για ασύγκριτη πρόσφυση σε βρεγμένη ή στεγνή επιφάνεια χωρίς φθορές και PLUSHWAVE TM  για εντυπωσιακή απορρόφηση κραδασμών, άνεση και πανάλαφρη αίσθηση.  Είτε πρόκειται για την συλλογή SeaCycled από 100% ανακυκλώσιμα υλικά, είτε για τα εντυπωσιακά Boat Float Collection με το έξυπνο σύστημα «φινιστρίνι» που αφήνει τα πόδια στεγνά και δροσερά, ο διαχρονικός έρωτας της SPERRY με το νερό δεν κρύβεται.

Με τα ανδρικά και γυναικεία authentic boat shoes, oxfords, loafers, sneakers και flats, η SPERRY μιλάει την δική της, θαλασσινή γλώσσα: 80 χρόνια αξεπέραστης ποιότητας, πρωτοποριακής τεχνολογίας και navy-λάμψης στο deck, στον περίπατο και στην παραλία.

Κεντρική Διάθεση: VETO A.E – 25ης Μαρτίου 12, Ταύρος – 210 483 9480
Official e-shop: www.sperry.veto.gr
Facebook: www.facebook.com/sperry.greece

SPERRY Authentic Original Boat Shoe – Yψηλής ποιότητας δέρμα & Χειροποίητη κατασκευή | Εξαιρετική άνεση και αντικραδασμική προστασία | Μαλακά κορδόνια για ασφαλές δέσιμο | Ανάγλυφη σόλα για εξαιρετική πρόσφυση στο σκάφος.

https://sperry.veto.gr/sperry-authentic-original-boat-shoe-el-2/

Sperry Bahama II Sneaker –  Εύκαμπτη & ανάγλυφη σόλα από καουτσούκ για σταθερή πρόσφυση σε κάθε επιφάνεια χωρίς φθορές | Αναπαυτική βαμβακερή διαγώνια ύφανση για εύκολη εφαρμογή | Χειροποίητη κατασκευή | Κορδόνια από ακατέργαστο δέρμα

https://sperry.veto.gr/sperry-bahama-ii-sneaker-el-3/

Sperry Authentic Original Float Boat – Έξυπνο σύστημα σαν «φινιστρίνι» και «βράγχια» για αποστράγγιση του νερού |  | Ανάγλυφη σόλα με αντιολισθητική τεχνολογία Wave-Siping

https://sperry.veto.gr/sperry-authentic-original-float-boat-andrika-papoytsia-el-3/

Sperry Float Slide – Πέλμα με κυματιστό περίγραμμα | Ενδιάμεση και εξωτερική σόλα από αφρό EVA |Μηδενική απορρόφηση νερού

https://sperry.veto.gr/sperry-windward-float-slide-sandal/

The post SPERRY: Τα θρυλικά αμερικάνικα boat shoes κατακτούν τις ελληνικές μαρίνες appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα