Roland Garros: Ο Σβάρτσμαν συνέτριψε τον Ντιμιτρόφ (vid)

O Ντιέγκο Σβάρτσμαν χρειάστηκε 2 ώρες και 15 λεπτά απέναντι στον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ, επικρατώντας στα 3 sets με το επιβλητικό 6-3, 6-1, 6-2 εξασφαλίζοντας την πρόκριση στον 4ο γύρο του Roland Garros για 4η φορά στην καριέρα του και 3η συνεχόμενη.

That Friday feeling @dieschwartzman books his place in the last 16 for the third consecutive year, defeating Dimitrov 6-3, 6-1, 6-2.#RolandGarros

pic.twitter.com/9yi5g9nEOg

Roland-Garros (@rolandgarros) May 27, 2022

Ο ημιφιναλίστ του 2020 ήταν συνεπής στο παιχνίδι του απέναντι στον Βούλγαρο ο οποίος έκανε ένα από τα χειρότερα παιχνίδια τη φετινή σεζόν, τελειώνοντας την αναμέτρηση με 59 αβίαστα λάθη (μόλις 20 ο Σβαρτσμαν), ενώ πήρε από το service του μόλις 39 πόντους. 

Ο Αργεντινός από την πλευρά του κυριάρχησε σε όλο το court και σε όλα τα ράλι έχοντας επιμέρους σκορ 34-28 στα ράλι μικρής διάρκειας (0-4 χτυπήματα) και 67-38 στα ράλι μεσαίας και μεγάλης διάρκειας (5+ χτυπήματα).

Το επιπλέον “όπλο” του Σβάρτσμαν ήταν και τα αρκετά drop-shots που επιχείρησε κάνοντας ακόμα πιο δύσκολο το έργο του Βούλγαρου που δεν μπορούσε να βρει λύσεις, αλλά κυρίως σταθερότητα στο παιχνίδι του. 

Sneaky #RolandGarros | @dieschwartzman pic.twitter.com/PvgiME08lv

Roland-Garros (@rolandgarros) May 27, 2022

Ο Σβάρτσμαν ξεκίνησε εντυπωσιακά στο παιχνίδι με 3-0 (δύο break) με τον Ντιμιτρόφ να παίρνει πίσω το ένα από δύο (3-1), αλλά στη συνέχεια ο Σβάρτσμαν όχι μόνο κράτησε το service του, αλλά με ένα ακόμη break έκλεισε το set σε 66 λεπτά.

Το 2ο set εξελίχθηκε πιο εύκολα για τον Αργεντινό που το τελείωσε μέσα σε 28 λεπτά κάνοντας το 1-1, 6-1 παίρνοντας προβάδισμα με 2-0 set, ενώ στο 3ο χρειάστηκε να “ξυπνήσει” από το αρχικό 0-2 του Ντιμιτρόφ και με 6 σερί games να σφραγίσει την πρόκριση για την επόμενη φάση. 

Εκεί, θα αντιμετωπίσει τον υπερασπιστή του τίτλου και Νο1 τενίστα του κόσμου, Νόβακ Τζόκοβιτς.

ROLAND GARROS MEN’S SINGLES DRAW l WOMEN’S SINGLES DRAW l OOP (-1h)

The post Roland Garros: Ο Σβάρτσμαν συνέτριψε τον Ντιμιτρόφ (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα