Roland Garros: Αποσύρθηκε η Ριμπάκινα! (vid)

13:45 3/6/2023 - Πηγή: Tennis24

Η Έλενα Ριμπάκινα αποσύρθηκε από τη συνέχεια του Roland Garros λίγο πριν από την αναμέτρησή της κόντρα στην Ισπανίδα Σάρα Σορίβες Τόρμο για τον 3ο γύρο του τουρνουά. 

Η 24χρονη και Νο4 του κόσμου, ταλαιπωρείται από ίωση αυτές τις ημέρες, αλλά και από αναπνευστικά προβλήματα τα οποία δεν της επιτρέπουν να συνεχίσει στη διοργάνωση. 

Your order of play

for Philippe-Chatrier today.

Unfortunately, Elena Rybakina has had to withdraw from her match #RolandGarros pic.twitter.com/CXVrpbwxbr

Roland-Garros (@rolandgarros) June 3, 2023

“Δεν ένιωθα καλά από την προηγούμενη ημέρα, οπότε δεν κατάφερα να κοιμηθώ απόψε και είχα και λίγο πυρετό. Σήμερα δοκίμασα στην προθέρμανση και νιώθω ότι η σωστή απόφαση είναι να αποσυρθώ γιατί είναι πολύ δύσκολο να παίξω με αυτές τις συνθήκες.”, δήλωσε η Καζάκα. 

Elena Rybakina on withdrawal from Roland Garros:

“I had a fever, headache, I think you can hear it also…”

She sounds really ill. Her voice is raspy & it sounds like she’s been coughing all night. I’m surprised she even went to the press conference ‍

pic.twitter.com/xuj10PJjLY

— The Tennis Letter (@TheTennisLetter) June 3, 2023

Αυτό σημαίνει ότι η Σορίβε Τόρμο θα περάσει άνευ αγώνα στη φάση των “16” για πρώτη φορά στην καριέρα της σε Grand Slam, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει είτε την Εκατερίνα Αλεξαντρόβα, είτε την Μπεατρίζ Χαντάντ Μάια. 

No.4 seed Elena Rybakina has withdrawn from the #RolandGarros draw due to illness, with Sara Sorribes Tormo advancing to the Round of 16 by walkover.

Details

wta (@WTA) June 3, 2023

The post Roland Garros: Αποσύρθηκε η Ριμπάκινα! (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα