Roland Garros: Αποκλείστηκε και ο Αλιασίμ

18:56 1/6/2021 - Πηγή: Tennis24

Ο Φίλιξ Οζέρ Αλιασίμ εμφανίστηκε κατώτερος τον περιστάσεων στην πρεμιέρα του στο Γαλλικό Όπεν και τέθηκε πρόωρα εκτός συνέχειας από τον εξαιρετικό Αντρέας Σέπι. Ακολούθησε έτσι τον δρόμο των Ντομινίκ Τιμ και Αντρέι Ρούμπλεφ.

Ο Καναδός δεν κατάφερε να ανταπεξέλθει στην πίεση που του άσκησε ο 37χρονος Ιταλός και ηττήθηκε με 6-3, 7-6(8), 4-6, 6-4, σε έναν αγώνα που διήρκησε τρεις ώρες και 36 λεπτά.

Στο 1ο σετ του παιχνιδιού, ο 37χρονος

ήταν εξαιρετικός στα αμυντικά του καθήκοντα. Έσωσε τέσσερα break points του αντιπάλου του, πραγματοποίησε μόνο τρία ατομικά λάθη και πήρε το προβάδισμα με ένα break (6-3).

Στο 2ο σετ της αναμέτρησης οι δύο παίκτες ήταν ισάξιοι. Κανένας δεν κατάφερε να επιβάλλει τον ρυθμό του και οδηγήθηκαν σε tie break. Εκεί ο Σέπι έδειξε χαρακτήρα, σβήνοντας set point του αθλητή του Τόνι Ναδάλ και έκανε με δυσκολία το 2-0.

Στο 3ο κομμάτι της αναμέτρησης, το Νο21 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ αντέδρασε. Γύρισε από break πίσω (4-2) και έχοντας εξαιρετικά ποσοστά πίσω από το 1ο του σέρβις (14/20, 70%) μείωσε στα σε 2-1, κερδίζοντας τέσσερα σερί games (4-6).

Στο 4ο και τελευταίο set του αγώνα, το Νο98 του κόσμου μπήκε αποφασισμένο να “κλείσει” την αναμέτρηση και τα κατάφερε.

Ήταν ανώτερος στις καθοριστικές στιγμές και πήρε δίκαια το εισιτήριο για τον 2ο γύρο του Roland Garros, κάνοντας ένα break, το οποίο αποδείχθηκε “χρυσό” για την έκβαση του αγώνα.

Στην επόμενη φάση θα τεθεί αντιμέτωπος με τον νικητή της αναμέτρησης του Κέβιν Άντερσον με τον Κβον Σουνγού.

ROLAND GARROS MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (-1h)

The post Roland Garros: Αποκλείστηκε και ο Αλιασίμ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα