Rafael Nadal Academy στο Κουβέϊτ

Ο Τόνι Ναδάλ μαζί με την αδερφή του Ράφα, Μαρία Ισαμπέλα, ανακοίνωσαν από το Κουβέϊτ την έναρξη της ακαδημίας του Ισπανού στην ακτή του Περσικού Κόλπου

Ο Ράφαελ Ναδάλ διευρύνει τη δραστηριότητά του, ανακοινώνοντας τη δημιουργία ακαδημίας στο Κουβέϊτ.

Μετά από πολύμηνες συζητήσεις με επενδυτικά funds στη χώρα της Αραβίας, βρέθηκε η χρυσή τομή και θα δημιουργηθεί παρακλάδι της Rafael Nadal Tennis

Academy στο ολοκαίνουργιο Shaikh Jaber Al Abdullah Al Jaber Al Sabah International Tennis Complex στο Κουβέϊτ.

Το ίδιο ακριβώς πρότζεκτ, συζητούσε ο Πάτρικ Μουράτογλου το τελευταίο χρόνο, όμως η οικογένεια του Ράφα Ναδάλ κινήθηκε με περισσότερη αποφασιστικότητα και θα δημιουργήσει ένα υπερσύγχρονο κέντρο ανάπτυξης νέων τενιστών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρότζεκτ θα είναι έτοιμο να λειτουργήσει τον Φεβρουάριο του 2020 και θα αφορά μια πρότυπη ακαδημία τένις, στο ίδιο πλαίσιο με τη μητρική ακαδημία που λειτουργεί στη Μαγιόρκα, τόσο για αγωνιστικό τένις όσο και για ενήλικες.

Οι οικογένεια του Ναδάλ, αναπτύσσει παράλληλα και κάποια πιο τουριστικά πρότζεκτ, όπως το Rafael Nadal Tennis Center που λειτούργησε για πρώτη φορά φέτος στο Sani Resort της Χαλκιδικής, με λίγους μήνες διαφορά από το πρώτο Rafael Nadal Center στο Κανκούν του Μεξικό.

Στο Κουβέιτ, βρέθηκαν οι Τόνι Ναδάλ και Μαρία Ισαμπέλα, που έχει ενεργό ρόλο στις επιχειρματικές δραστηριότητες της οικογενειακής επιχείρησης.

Ο Ράφαελ Ναδάλ, εμφανίστηκε με ηχογραφημένο μήνυμα στη γιγαντοοθόνη της αίθουσας, αναφέροντας: “Είμαι πολύ χαρούμενος που θα ανοίξουμε ακαδημία στο Κουβέιτ. Δουλεύουμε πολύ σκληρά για να δημιουργήσουμε ένα δυνατό προπονητικό πρόγραμμα για όλα τα μέλη και όλες τις ηλικίες για να εξασφαλίσουμε την ανάπτυξη του τένις στην περιοχή” ανέφερε.

Οι εγκαταστάσεις θα περιλαμβάνουν ένα κεντρικό γηπεδο με κερκίδες χωρητικότητας 5,000 θεατών ενώ θα έχει ακόμη 15 γήπεδα, εφτά εκ των οποίων κλειστά.

Φωτογραφίες από τα σχέδια της ακαδημίας

The post Rafael Nadal Academy στο Κουβέϊτ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα