Prime time η Σάκκαρη

Ντεμπούτο σήμερα για την Μαρία Σάκκαρη στο Kremlin Cup της Μόσχας, με πολύ δύσκολη αποστολή

Τον πρώτο της αγώνα, μετά τον αποκλεισμό απο την Άσλει Μπάρτι στον 3ο γύρο του Αμερικανικού Όπεν, δίνει η Μαρία Σάκκαρη που όλο αυτό το διάστημα αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού στο δεξί καρπό.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια, Νο29 στον κόσμο, θα αγωνιστεί στο βραδινό πρόγραμμα του indoor τουρνουά της Μόσχας, αντιμετωπίζοντας στις 21:00-COSMOTE SPORT 6HD

την Ρωσίδα, Αναστάσια Παβλιουτσένκοβα, μια έμπειρη και πολύ ποιοτική αντίπαλος που το 2014 είχε κατακτήσει το τουρνουά στην πατρίδα της.

Αυτή θα είναι η δεύτερη συνάντηση των δύο κοριτσιών, με την 24χρονη Αθηναία να είχε κερδίσει φέτος στη Ρώμη την Ρωσίδα με 2-0 σετ, στον 1ο γύρο.

Η 28χρονη Μοσχοβίτισσα, αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο Νο40 της παγκόσμιας κατάταξης, ωστόσο το 2011 είχε φτάσει μέχρι το Νο13 ενώ έχει στην κατοχή της 12 τίτλους, σε 19 τελικούς WTA.

Αν περάσει το δύσκολο τεστ της Παβλιουτσένκοβα, είναι πιθανόν να αγωνιστεί κόντρα στην καλή της φίλη, Άλια Τομλιάνοβιτς, ενώ στον προημιτελικό μπορεί να συναντήσει την Ελίνα Σβιτολίνα, Νο1 του ταμπλό.

Η Σάκκαρη την προηγούμενη εβδομάδα είχε αποσύρει, την τελευταία στιγμή, τη συμμετοχή της από το Linz με αποτέλεσμα τη θέση της στο κυρίως ταμπλό να πάρει η 15χρονη Κόκο Γκοφ, ως lucky loser και να φτάσει στην κατάκτηση του τροπαίου.

KREMLIN CUP DRAW | DOUBLES DRAW | OOP

The post Prime time η Σάκκαρη appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα