Premier Padel: Γενναία χρηματικά έπαθλα στα πρώτα τουρνουά

11:46 4/3/2024 - Πηγή: Tennis24

Η νέα σεζόν του Premier Padel είναι εδώ και η ολοκλήρωση του Riyadh P1, του πρώτου τουρνουά για το 2024, τυπικά πραγματοποιήθηκε και με το μοίρασμα των χρηματικών επάθλων.

Τα ποσά που δίνονται πλέον είναι εξαιρετικά γενναία, αποτελώντας σημαντικό δείκτη για την αναβάθμιση του παγκόσμιου Τουρ στη νέα εποχή. Το τουρνουά του Ριάντ, κατηγορίας P1, μοίρασε συνολικά 470.000 δολάρια στους συμμετέχοντες, με όλους όσοι βρέθηκαν

στο κυρίως ταμπλό να παίρνουν από ένα μερίδιο.

Συγκεκριμένα, οι πρωταθλητές Λεμπρόν/Γκαλάν στους άνδρες και Χοσεμαρία/Σάντσεθ στις γυναίκες, πήραν από 25.000 ευρώ ο καθένας από τους τέσσερις.

Οι φιναλίστ Κοέγιο/Τάπια και Μπρέα/Γκονθάλεθ αντιστοίχως έλαβαν από 12.500 ευρώ ο καθένας τους. Κατεβαίνοντας στην κλίμακα μειώνονται και τα ποσά, με όσους είχαν απλή παρουσία στον 1ο Γύρο να λαμβάνουν πάντως κάτι λιγότερο από 1.500 ευρώ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Padel Alto (@padelalto)

Η σεζόν συνεχίζεται με το Qatar Major να παίρνει τη σκυτάλη αυτή την εβδομάδα. Πρόκειται για ένα τουρνουά κατηγορίας Major, δηλαδή της υψηλότερης στο σιρκουί, οπότε αντιστοίχως… major είναι και τα χρηματικά έπαθλα.

Οι πρωταθλητές στο τέλος της εβδομάδας θα λάβουν από 47.250 ευρώ ο κάθε παίκτης, δηλαδή σχεδόν τα διπλάσια από το Riyadh P1. Οι τέσσερις φιναλίστ θα προσθέσουν 23.625 ευρώ στον λογαριασμό τους έκαστος, ενώ ακόμη και οι παίκτες που δεν θα προχωρήσουν πέραν του 1ο Γύρου θα λάβουν σχεδόν 3.000 ευρώ ο καθένας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Padel Alto (@padelalto)

Αναμφίβολα πρόκειται για μία νέα οικονομική πραγματικότητα που επικρατεί πια στο κορυφαίο Τουρ. Η γενναιόδωρη αύξηση των χρηματικών επάθλων στα μεγάλα παγκόσμια τουρνουά αποτελεί χρόνια απαίτηση των ίδιων των αθλητών, αφού μόνο έτσι μπορούν ταλαντούχοι παίκτες να βιοποριστούν δίχως άλλες πηγές εισοδήματος, όντας αφοσιωμένοι 100% στο σπορ του πάντελ.

The post Premier Padel: Γενναία χρηματικά έπαθλα στα πρώτα τουρνουά appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα