Paris Masters: Αποσύρθηκε ο Σίνερ! (pic)

Εκτός της συνέχειας του Masters του Παρισιού έμεινε ο Γιανίκ Σίνερ έπειτα από δική του απόφαση, παρότι τα ξημερώματα της Πέμπτης (2/11) κατάφερε να κερδίσει τον Μακένζι ΜακΝτόναλντ με 6-7(6), 7-5, 6-1, πανηγυρίζοντας την πρώτη του νίκη στη διοργάνωση.

Ο 22χρονος Ιταλός ξενύχτισε στην κυριολεξία για να ολοκληρώσει την αναμέτρησή του στη γαλλική πρωτεύουσα, και σήμερα ήταν τοποθετημένος στο 4ο χρονικά παιχνίδι του κεντρικού κορτ, δηλαδή ακριβώς μετά την αναμέτρηση του Στέφανου Τσιτσιπά.

Αυτό ήταν κάτι που δυσανασχέτησε τον No4 του κόσμου, καθώς είχε πολύ μικρή χρονική

απόσταση η μία αναμέτρησή του από την άλλη, και σαφώς θα επιθυμούσε να μπει στο τελευταίο παιχνίδι της ημέρας, για να έχει κάποιες ώρες ξεκούρασης παραπάνω.

Με την απόσυρση του Σίνερ ως δεδομένο, ο Άλεξ Ντε Μινόρ θα προκριθεί στην 8άδα με walkover, και μάλιστα για πρώτη φορά στην καριέρα του, και εκεί θα συναντήσει τον Αντρέι Ρούμπλεφ για να διεκδικήσει την παρθενική του παρουσία στα ημιτελικά του τελευταίου 1000αριού της σεζόν.

#SINNER WITHDRAWS FROM PARIS

Jannik and the team made the final decision this morning, the @RolexPMasters scheduling has been obviously the deciding factor in the choice.

Players deserve respect. pic.twitter.com/w0MtL4OyY3

— Janniksin_Updates (@JannikSinner_Up) November 2, 2023

The post Paris Masters: Αποσύρθηκε ο Σίνερ! (pic) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα