Paris Masters: Άντεξε και πέρασε ο Ντιμιτρόφ (vids)

O 33χρονος και περσινός φιναλίστ, Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ, αν και βρέθηκε πίσω στα set από τον Τόμας Μάρτιν Ετσεβέρι, τελικά κατάφερε να γυρίσει το ματς με αρκετή δυσκολία και με 6-7(9), 6-3, 7-5, μετά από 2 ώρες και 44 λεπτά, να πανηγυρίσει μια ακόμη νίκη σε πρεμιέρα Paris Masters, διατηρώντας το αήττητο με το ρεκόρ του να φτάνει το 12-0. 

GRIGOR!!! GRIGOR!!!

Paris showers @GrigorDimitrov with love after his 6-7 6-3 7-5 win

over Etcheverry at #RolexParisMasters. pic.twitter.com/DboXTMx0nz

Tennis TV (@TennisTV) October 30, 2024

Παράλληλα αυτή ήταν η 23η νίκη στο Μπερσί για τον Βούλγαρο, ο οποίος ξεπέρασε τον Ράφα Ναδάλ (22-7) και ισοφάρισε τον Ρότζερ Φέντερερ με το ίδιο ρεκόρ (23-11), με τον κορυφαίο φυσικά στη συγκεκριμένη λίστα, να είναι ο Νόβακ Τζόκοβιτς με ρεκόρ 50-9. 

Το 1ο set οδηγήθηκε στο tie-break εκεί όπου ο Ετσεβέρι (ο οποίος έχει πλέον 0-12 κόντρα σε παίκτες της πρώτης 10άδας), προηγήθηκε με 5/3, με τον Ντιμιτρόφ να ισοφαρίζει σε 5/5 και στη συνέχεια να σβήνει 3 set-points του Αργεντινού, που σημείωσε το καθοριστικό mini-break στο τέλος παίρνοντας το set με 11/9, αλλά και το προβάδισμα με 1-0. 

Ο Ντιμιτρόφ άρχισε να κερδίζει χώρο στο court στα μέσα του 2ου set όπου μετά από 2 break κατάφερε να το κλείσει με 6-3 και να ισοφαρίσει σε 1-1, ενώ στο 3ο set αρκέστηκε στο break του 12ου game, με το οποίο σφράγισε μια δύσκολη νίκη. 

Στον επόμενο γύρο ο Βούλγαρος θα αντιμετωπίσει τον Γάλλο Άρθουρ Ρίντερκνες, ο οποίος νωρίτερα απέκλεισε με 7-6(6), 7-6(7), τον Αμερικανό Άλεξ Μίτσελσεν. 

PARIS MASTERS SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | SCHEDULE (-1h)

The post Paris Masters: Άντεξε και πέρασε ο Ντιμιτρόφ (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα