Paris Major: Στον τελικό οι τρομεροί Τσινγκότο και Ναβάρο!

Την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του Paris Major πανηγύρισαν οι Φεντερίκο Τσινγκότο και Πακίτο Ναβάρο. Ο Αργεντινός με τον Ισπανό, αν και αουτσάιντερ, πραγματοποίησαν μία εντυπωσιακή εμφάνιση κόντρα στους Χουάν Λεμπρόν και Αλεχάνδρο Γκαλάν και έφτασαν στη νίκη με 6-2, 6-4. Έτσι, οι δυο τους θα παίξουν για δεύτερη φορά φέτος σε έναν… γαλλικό τελικό, αφού είχαν φτάσει ως το ματς τίτλου και στο αντίστοιχο τουρνουά French Open του World

Padel Tour τον περασμένο Ιούνιο.

Στον άλλο ημιτελικό, οι Αρτούρο Κοέγιο και Αγκουστίν Τάπια επίσης είχαν σχετικά εύκολο έργο κόντρα στους Κόκι Νιέτο και Γιόν Σανθ. Ο Ισπανός με τον Αργεντινό δεν απειλήθηκαν σε κανένα σημείο και έφτασαν στη νίκη με 6-2, 6-4, κερδίζοντας έτσι το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό.

Στο ματς τίτλου, ουσιαστικά θα έχουμε μία… αναβίωση των τελικών στο Rome Major και το Madrid P1, αφού τα ίδια δύο δίδυμα θα συγκρουστούν για το τρόπαιο του νικητή. Πάντως, σε αμφότερες τις προηγούμενες περιπτώσεις οι Κοέγιο και Τάπια είχαν αποχωρήσει ως πρωταθλητές.

Στις γυναίκες, οι Πάουλα Χοσεμαρία και Αριάνα Σάντσεθ χρειάστηκαν πολύ κόπο και ιδρώτα, αλλά εν τέλει έκαμψαν την αντίσταση των Αλεχάνδρα Σαλαζάρ και Σοφία Αραούζο με ανατροπή, κλείνοντας το ματς με 3-6, 7-5, 6-2 έπειτα από 2 ώρες και 40 λεπτά μάχης. Έτσι, οι δύο Ισπανίδες προκρίθηκαν στον τρίτο τους φετινό τελικό σε τουρνουά του Premier Padel έπειτα από τα Italy Major και Madrid P1 (αμφότερα τα μοναδικά που είχαν γυναικείο ταμπλό). Τώρα, στόχος τους θα είναι να κατακτήσουν και τον πρώτο τους τίτλο στο σιρκουί.

Στον έτερο ημιτελικό, οι Μάρτα Ορτέγκα και Γκέμα Τριάι μπήκαν ως ξεκάθαρο φαβορί απέναντι στις Αρανζάζου Οσόριο και Τζέσικα Καστεγιό και το απέδειξαν στην πράξη. Οι δύο Ισπανίδες ήταν ανώτερες σε όλη τη διάρκεια του ματς και έφτασαν στο τελικό 6-3, 6-2 έπειτα από 1 ώρα και 27 λεπτά αγώνα. Οι δυο τους ήταν πρωταθλήτριες στο Italy Major, το παρθενικό τουρνουά του Premier Padel με γυναικείο ταμπλό και τώρα θα αναζητήσουν τον δεύτερο τίτλο τους.

Ο τελικός των γυναικών είναι προγραμματισμένος για τις 15:00 το μεσημέρι της Κυριακής, με τον τελικό των ανδρών να ακολουθεί στη συνέχεια (όχι πριν τις 17:30) στο ίδιο κορτ, το Philippe Chatrier των εγκαταστάσεων του Ρολάν Γκαρός. Αμφότερες οι αναμετρήσεις θα προβληθούν τηλεοπτικά στην Ελλάδα μέσω της Cosmote TV.

The post Paris Major: Στον τελικό οι τρομεροί Τσινγκότο και Ναβάρο! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα