NextGen Finals: Με χρόνο τα bathroom-breaks!

Οι τελικοί των NextGen είχαν από την αρχή ιδιαιτερότητες σε σχέση με τους κανονισμούς του Tour. Οι αλλαγές, όσον αφορά τους κανονισμούς, θα συνεχιστούν για μια ακόμη χρονιά, κάτι που ίσως να είναι και ο “πρόλογος” έτσι ώστε μερικές από αυτές ή και όλες να προσαρμοστούν και κατά τη διάρκεια της σεζόν. 

Για πρώτη φορά στο τουρνουά θα επιτραπεί το courtside coaching, με τους παίκτες και τους προπονητές να αλληλεπιδρούν απευθείας σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Στο παρελθόν η συγκεκριμένη επαφή γινόταν μέσω ακουστικών, αλλά φέτος τα πράγματα αλλάζουν.

Εκτός από την “κλασική” αλλαγή πλέον

στο σύστημα του σκορ, οι επιπλέον αλλαγές έχουν να κάνουν με τον χρόνο προθέρμανσης, ο οποίος από 4 λεπτά μειώνεται στο ένα λεπτό, τα ιατρικά time-out, ενώ αλλαγή (ίσως η πιο σημαντική) θα υπάρξει και στα πολυσυζητημένα toilet-breaks. 

Πιο αναλυτικά, ο κάθε παίκτης θα έχει δικαίωμα για ένα ιατρικό time-out ανά αγώνα, ενώ ο χρόνος για το toilet-break δεν θα ξεπεράσει συνολικά τα 5 λεπτά! 

Warm-Up: Από 4 λεπτά σε 1Courtside Coaching: Απευθείας αλληλεπίδραση στο κορτ. Κατάργηση ακουστικώνMedical time-outs: Ένα ανά παίκτη σε κάθε αγώναToilet-Breaks: Μέγιστη διάρκεια 3 λεπτά+2 για αλλαγή ενδυμασίας

Θυμίζουμε ότι οι 8 παίκτες έχουν χωριστεί σε δύο γκρουπ των “4” με το πρώτο να απαρτίζεται από τους: Αλκαράθ, Νακασίμα, Σερούνδολο και Ρουν, ενώ το δεύτερο από τους: Μουζέτι, Κόρντα, Μπαέθ και Γκαστόν.

Τελική 8άδα

Κάρλος Αλκαράθ (Ισπανία) – 1.454Σεμπάστιαν Κόρντα (ΗΠΑ) – 1.195Λορέντσο Μουζέτι (Ιταλία) – 906Μπράντον Νακασίμα (ΗΠΑ) – 833Χουάν Μανουέλ Σερούνδολο (Αργεντινή) – 765Σεμπαστιάν Μπάεθ (Αργεντινή) – 656Χόγκερ Ρουν (Δανία) – 639Ούγκο Γκαστόν (Γαλλία) – 592

Το τουρνουά που θα πραγματοποιηθεί στο Μιλάνο, θα ξεκινήσει την Τρίτη 9/11 και θα ολοκληρωθεί το Σάββατο 13/11.

The post NextGen Finals: Με χρόνο τα bathroom-breaks! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα