Miami Open: Εύκολα στα προημιτελικά ο Μάχατς (vid)

Το πρώτο εισιτήριο για την προημιτελική φάση του Miami Open εξασφάλισε ο Τόμας Μάχατς, που επικράτησε καθαρά του Ματέο Αρνάλντι με 6-3, 6-3, μετά από 80 αγωνιστικά λεπτά στο Grandstand, και διεύρυνε το σερί νικών του.

Ο Νο60 του κόσμου κράτησε την ακεραιότητα του service του καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, και χρειάστηκε 3 break για να κάμψει την αντίσταση του 23χρονου Ιταλού. Είχε επίσης 14 winners, έναν άσο, και υπέπεσε σε μόλις 5 αβίαστα και ένα διπλό λάθος.

Από την άλλη ο Αρνάλντι μέτρησε παραπάνω winners και άσους (18-4), υπέπεσε όμως

και σε περισσότερα λάθη (8 αβίαστα και 2 διπλά λάθη). Ο Τσέχος δεν απειλήθηκε ποτέ με break από τον αντίπαλό του, και είχε 71% σε κερδισμένους πόντους πίσω από το πρώτο service.

Czech-ing the boxes

Tomas Machac defeats Matteo Arnaldi 6-3 6-3 to reach his first Masters 1000 quarter-final! #MiamiOpen pic.twitter.com/atSllQNl4M

Tennis TV (@TennisTV) March 26, 2024

Στο πρώτο set αμφότεροι ξεκίνησαν με 2 hold (2-2), και στο αμέσως επόμενο ήρθε το break που άνοιξε το δρόμο για την κατάκτηση του (3-2). Με νέο άνετο service game αύξησε τη διαφορά ο Μάχατς (4-2), και με διαχείριση του ρυθμού έκανε το 1-0 (6-3).

Στο δεύτερο και τελευταίο set, και πάλι μέχρι το τέταρτο game το ματς ήταν ισορροπημένο (2-2), για να αποκτήσει εκ νέου τα ηνία ο Τσέχος με νέο hold και break (4-2). Κράτησε ξανά το service του δίχως κινδύνους στη συνέχεια, και έκλεισε τον αγώνα ιδανικά (6-3).

Στους “8” θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Κρίστοφερ Ο’Κόνελ και Γιανίκ Σίνερ, όμως δικαίως έχει τραβήξει ξανά τα βλέμματα πάνω του, καθώς ήδη μετράει τέσσερις νίκες, και κυρίως απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους, όπως οι Ρούμπλεφ, Μάρεϊ και τώρα ο Αρνάλντι.

MIAMI OPEN MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | SCHEDULE (-6h)

The post Miami Open: Εύκολα στα προημιτελικά ο Μάχατς (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα