Miami Open: Αποκλεισμός για Φριτς (vid)

O Τέιλορ Φριτς ήταν το πρώτο “θύμα” έκπληξης στο φετινό Miami Open με τον Αμερικανό να γνωρίζει την ήττα με 6-3, 6-4, μέσα σε 71 λεπτά, από τον Βραζιλιάνο και Νο76 του κόσμου Τιάγκο Σέιμπουθ Γουάιλντ, ο οποίος εξασφάλισε την πρόκριση στον 3ο γύρο. 

Go Wild @thiagoswild stuns top American Taylor Fritz 6-3 6-4 to reach the third round at #MiamiOpen for the first time! pic.twitter.com/HsNUFtN6PD

Tennis TV (@TennisTV) March 23, 2024

Ο Γουάιλντ παραχώρησε 5 πόντους πίσω από το πρώτο service (31/36) και μόλις 4 στο δεύτερο (10/14), έσβησε το μοναδικό break-point που αντιμετώπισε, ενώ από την πλευρά του εκμεταλλεύτηκε τις 2 από τις 5 ευκαιρίες για break. 

Το πρώτο από τα 2 breaks, ήρθε σε κατάλληλο σημείο για τον Βραζιλιάνο, ο οποίο προηγήθηκε με 5-3 για να κλείσει αμέσως μετά το set με love game παίρνοντας προβάδισμα με 1-0. 

Literally no-one:

Brazilian sports fans: pic.twitter.com/KF5bL02JEW

Tennis TV (@TennisTV) March 23, 2024

Το 2ο set ξεκίνησε με νεό break για τον Γουάιλντ, ο οποίος με ακόμα ένα love-game έκανε το 2-0.   Ο Φριτς προσπάθησε να αντιδράσει στο 8ο game όμως ο Γουάιλντ έσβησε το μοναδικό break-point του Αμερικανού στο ματς διατηρώντας το προβάδισμα (5-3), για να σφραγίσει τη νίκη λίγο αργότερα με 6-4 παίρνοντας την πρόκριση για τη φάση των “32”

Εκεί θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Νίκολας Τζάρι και Τζακ Ντρέιπερ που αγωνίζονται αυτήν την ώρα. 

MIAMI OPEN MEN’S DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-6h)

The post Miami Open: Αποκλεισμός για Φριτς (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα