Les Petit As: Στο κυρίως ταμπλό ο Παγώνης – “Αυτοκτονία” για Παναγιωτίδου

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Ραφαήλ Παγώνη συνεχίζονται στο σημαντικό τουρνουά Les Petit As, με τον νεαρό Έλληνα τενιστα να κάνει το 3 στα 3 παίρνοντας την πρόκριση για το κυρίως ταμπλό του τουρνουά. Ο Παγώνης στον 3ο προκριματικό γύρο επικράτησε του Νοτιοκορεάτη Γιουντσό Κιμ με 7-5, 6-3 και σε συνδυασμό με τις δύο νίκες του Σαββάτου πέρασε στο κυρίως ταμπλό της διοργάνωσης. 

Έναν…πόντο μακριά από το κυρίως ταμπλό βρέθηκε και η Λυδία Παναγιωτίδου η οποία το πρωί της Κυριακής κέρδισε την Ρουμάνα Γιασμίν Μαρία Στρόε με 7-5, 6-3 για τον 2ο προκριματικό

γύρο, ενώ λίγο αργότερα στον “τελικό” κόντρα στην Ρωσίδα Βικτόρια Χαστάεβα ηττήθηκε με 1-6, 6-3, 13-11 στο super tie-break στο οποίο προηγήθηκε με 9-6 έχοντας μπροστά της τριπλό match-point! 

Μεγάλη προσπάθεια κατέλαβε και ο Αλέξανδρος Αυγέρης, ο οποίος δεν τα κατάφερε απέναντι στον Ρουμάνο Νταβίντ Ιοάν Αρτσίπ, για τον 2ο προκριματικό γύρο, χάνοντας με 6-4, 7-5, αν και στο 2ο set κατάφερε να προηγθεί με 4-2. 

Το Les Petis As – Le Mondial Lacoste ειναι ένα τουρνουά για παίκτες ηλικίας 12-14 ετών που διεξάγεται στην πόλη Ταρμ της Γαλλίας. Το συγκεκριμένο τουρνουά είναι ένα από το 5 τουρνουά Super κατηγορίας στο Tour U14 της Tennis Europe Junior και αναγνωρίζεται παγκοσμίως ως το κορυφαίο indoor τουρνουά U14 του κόσμου. Τον τίτλο στη διοργάνωση έχουν κατακτήσει στο παρελθόν παίκτες οι οποίοι στη συνέχεια κατέκτησαν Grand Slam, όπως οι Ράφα Ναδάλ, Μάικλ Τσανγκ, Μαρτίνα Χίνγκις, Κιμ Κλάιστερς, Χουάν Κάρλος Φερέρο, Γέλενα Οσταπένκο και Μπιάνκα Αντρέσκου.Λόγω του περιοριστικού ηλικιακού εύρους ελάχιστοι παίκτες έχουν κερδίσει τον τίτλο περισσότερο από μια φορές με τις Χίνγκις και Τιμέα Μπαζίνσκι.

Το Les Petits As – Le Mondial Lacoste θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 22-28 Ιανουαρίου.

LES PETIT AS BOYS SINGLES QUALS | GIRLS SINGLES | OPP (-1h)

The post Les Petit As: Στο κυρίως ταμπλό ο Παγώνης – “Αυτοκτονία” για Παναγιωτίδου appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα