Laver Cup: Ο Μάρεϊ μαζί με Φέντερερ και Ναδάλ

Ο Άντι Μάρεϊ αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο στο Laver Cup του ερχόμενου Σεπτεμβρίου (23-25) το οποίο θα διεξαχθεί στο Λονδίνο.

Ο κάτοχος τριών Grand Slam είναι ο τρίτος παίκτης που επιβεβαιώνεται για την ομάδα της Ευρώπης με τους άλλους δύο να είναι οι Ρότζερ Φέντερερ και Ράφα Ναδάλ, κάτι που σημαίνει ότι το φετινό τουρνουά γίνεται ιστορικό! 

Three-time Grand

Slam singles champion @andy_murray will make his Laver Cup debut, representing Team Europe at The O2 in London from September 23-25, 2022.

Full story: https://t.co/gwOoK7msWq pic.twitter.com/42Evab4muV

Laver Cup (@LaverCup) June 29, 2022

“Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα έχουμε τον Άντι στην ομάδα μας.” είπε ο αρχηγός της ομάδα της Ευρώπης, Μπιορν Μποργκ. “Είναι ένας αφοσιωμένος παίκτης, μαχητής και ανταγωνιστικός, ο οποίος έχει επανέλθει στην κορυφή του τένις. Θα είναι απίστευτο ατού για εμάς τόσο στα μονά όσο και στα διπλά.”

A Fedal Comeback.
Tennis superstars @rogerfederer and @RafaelNadal will represent Team Europe this September at #LaverCup London 2022. Premium hospitality packages available starting February 7. Multi-session tickets go on sale in early March. https://t.co/APOt1nJCb1 pic.twitter.com/4ufboTFDp6

Laver Cup (@LaverCup) February 3, 2022

Από την πλευρά του ο Μάρεϊ τόνισε: “Ανυπομονώ να παίξω στο Laver Cup στο Λονδίνο. Μου αρέσει να παίζω ως μέλος μιας ομάδας μέσα σε μια εντυπωσιακή ατμόσφαιρα. Έχω ακούσει πολλά καλά πράγματα και είμαι ενθουσιασμένος που θα συνεργαστώ τόσο με τον Ρότζερ, όσο και με τον Ράφα για την ομάδα της Ευρώπης.”

Η Team Europe παραμένει αήττητη στα τέσσερα χρόνια ζωής της διοργάνωσης, απέναντι σε αυτή της Team World, η οποία με τη σειρά έχει ήδη επιβεβαιώσει τους Φελίξ Οζέρ Αλιασίμ, Τέιλορ Φριτς και Ντιέγκο Σβάρτσμαν. 

The post Laver Cup: Ο Μάρεϊ μαζί με Φέντερερ και Ναδάλ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα