Padel: Στο θρόνο της Ρώμης οι Κοέγιο και Τάπια! (vid)

Την κατάκτηση του παρθενικού τους τίτλου στο Premier Padel πανηγύρισαν οι Αρτούρο Κοέγιο και Αγκουστίν Τάπια. Ο Ισπανός με τον Αργεντινό επικράτησαν στον τελικό του Italy Major με 7-5, 7-6 των Φεντερίκο Τσινγκότο και Πακίτο Ναβάρο, φτάνοντας έτσι και τα δέκα τρόπαια συνολικά στη σεζόν (τα άλλα εννέα στο World Padel Tour).

Αγωνιστικά, στο πρώτο σετ το ένα και μοναδικό μπρέικ υπέρ των Κοέγιο και Τάπια

ήρθε στο τελευταίο γκέιμ δίνοντάς τους το προβάδισμα στο σκορ. Στο δεύτερο μέρος οι Τσινγκότο και Ναβάρο έσπασαν πρώτοι το αντίπαλο σερβίς για να δεχθούν όμως την απάντηση στον 8ο γκέιμ και έκτοτε όλα να κριθούν -σε βάρος τους- στη διαδικασία του τάι μπρέικ. Σημειώνεται πως οι δύο φιναλίστ έχασαν την ευκαιρία να κατακτήσουν το πρώτο τους φετινό τρόπαιο σε οποιοδήποτε Τουρ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Premier Padel (@premierpadel)

Ιστορικός τίτλος για Τριάι και Ορτέγκα!

Μία ξεχωριστή θέση στην ιστορία κατέλαβαν οι Γκέμα Τριάι και Μάρτα Ορτέγκα κατακτώντας το τρόπαιο στο ταμπλό των γυναικών. Οι δύο Ισπανίδες επικράτησαν σε έναν… γεμάτο τελικό με 6-3, 3-6, 7-5 των Πάουλα Χοσεμαρία και Αριάνα Σάντσεθ και έτσι έγιναν το πρώτο γυναικείο δίδυμο στα χρονικά που παίρνει τίτλο στο Premier Padel, αφού αυτό ήταν και το πρώτο τουρνουά του Τουρ με ταμπλό γυναικών.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Premier Padel (@premierpadel)

Επιπρόσθετα, αυτός ήταν συνολικά ο πρώτος τίτλος για τις Τριάι και Ορτέγκα ως δίδυμο (είχαν δύο χαμένους τελικούς στο World Padel Tour), ενώ οι δυο τους έσπασαν και την… κατάρα, καθώς για πρώτη φορά νίκησαν τις Χοσεμαρία και Σάντσεθ. Σημειώνεται πως το Premier Padel συνεχίζει τη δράση του την αμέσως επόμενη εβδομάδα με το Madrid P1 που θα διεξαχθεί στην ισπανική πρωτεύουσα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BNL Italy Major Premier Padel (@bnlitalymajorpremierpadel)

The post Padel: Στο θρόνο της Ρώμης οι Κοέγιο και Τάπια! (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα