Indian Wells: Αποκλεισμός για Σαμπαλένκα (vids)

Μετά την Ελίνα Σβιτολίνα η Έμμας Ναβάρο απέκλεισε και την περσινή φιναλίστ και Νο2 του κόσμου, Αρίνα Σαμπαλένκα, με την Αμερικανίδα να επικρατεί με 6-3, 3-6, 6-2 μετά από μία ώρα και 57 λεπτά, εξασφαλίζοντας την πρόκριση στα προημιτελικά του Indian Wells

Have a day Emma

Emma Navarro secures the biggest win of her career! She defeats No.2 seed

Sabalenka on home soil 6-3, 3-6, 6-2! #TennisParadise pic.twitter.com/8loGxiNcEE

wta (@WTA) March 13, 2024

Η Νο23 του κόσμου έφτασε τις 18 νίκες φέτος, τις περισσότερες από κάθε άλλη παίκτρια στο Tour μέχρι στιγμής, ενώ αυτή η 4η φορά που φτάνει σε προημιτελική φάση μέσα στο 2024. 

Η Αμερικανίδα έσβησε 4/6 break-points της Σαμπαλένκα, ενώ αντίθετα η ίδια ήταν άκρως αποτελεσματική στις δικές της ευκαιρίες για break ολοκληρώνοντας το ματς με 4/5.

Η Ναβάρο χρειάστηκε ένα break για να κατακτήσει το 1ο set και μάλιστα σε καθοριστικό σημείο, παίρνοντας προβάδιασμα με 5-3 για να κλείσει το set στο service της με 6-3 κάνονας το 1-0. 

Η Σαμπαλένκα αντέδρασε με τον ίδιο τρόπο, φτάνοντας σε break στο 4ο game του 2ου set το οποίο και εξαργύρωσε στη συνέχεια κάνοντας το 4-1. Η Λευκορωσίδα κράτησε το service της μέχρι το τέλος κερδίζοντας το set με 6-3 οδηγόντας το παιχνίδι στο decider. 

Εκεί η Ναβάρο προηγήθηκε δύο φορές με break (2-0, 3-1) με την Σαμπαλένκα να απαντάει μόνο στο ένα μειώνοντας ενδιάμεσα σε 2-1. Η Νο2 του κόσμου πίεσε στο 5ο game για να πάρει πίσω και το δεύτερο χαμένο service, όμως η Ναβάρο όχι μόνο κράτησε το service της, αλλά στο τέλος με νέο break σφραγίσε τη νίκη και την πρόκριση στα προημιτελικά 

Εκεί θα περιμένει μια εκ των Μαρία Σάκκαρη και Ντιάν Παρί οι οποίες θα αγωνιστούν σε λίγη ώρα. 

WTA BNP PARIBAS OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES | SCHEDULE (-10h)

The post Indian Wells: Αποκλεισμός για Σαμπαλένκα (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα