Citi Open: Κόντρα στην Πεγκούλα η Σάκκαρη για μία θέση στον τελικό

13:06 5/8/2023 - Πηγή: Tennis24

Την 3η διαδοχική νίκη της στο φετινό Mubadala Citi Open της Ουάσινγκτον θα ψάξει να βρει απόψε η Μαρία Σάκκαρη, που μετά την επιτυχημένη χθεσινή “διπλοβάρδια” θα αντιμετωπίσει την Τζέσικα Πεγκούλα, διεκδικώντας μία θέση στον τελικό της Κυριακής (6/8).

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια θα αντιμετωπίσει την κορυφαία του ταμπλό στο πρώτο παιχνίδι του κεντρικού κορτ, και αναμένεται να ξεκινήσει λίγο μετά τις 21:00 GR, ενώ αμέσως μετά θα ακολουθήσει ο 2ος ημιτελικός, ανάμεσα σε Κόκο Γκοφ και Λιουντμίγια Σαμσόνοβα.

Αυτή θα είναι η 8η φορά που

θα τεθούν αντιμέτωπες στο Tour Σάκκαρη και Πεγκούλα, με την No9 του κόσμου να προηγείται με 4-3 στις νίκες στα μεταξύ τους ματς. Ωστόσο, η 29χρονη Αμερικανίδα έχει κερδίσει το τελευταίο τους παιχνίδι με 6-4, 4-6, 6-1, τον Φλεβάρη στη Ντόχα του Κατάρ.

Για την Σάκκαρη θα είναι ο 6 φετινός ημιτελικός και θέλει σίγουρα να σπάσει το ρόδι και να κερδίσει τον πρώτο της για φέτος, κόντρα σε μία αρκετά φορμαρισμένη αντίπαλο, που για να βρεθεί στην 4άδα απέκλεισε την Ελίνα Σβιτολίνα με ανατροπή στα set (4-6, 6-3, 6-4).

The post Citi Open: Κόντρα στην Πεγκούλα η Σάκκαρη για μία θέση στον τελικό appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα