Berlin Open: Πέρασαν Σαμπαλένκα, Ριμπάκινα αποκλεισμός για Ζαμπέρ (vids)

Αρίνα Σαμπαλένκα και Έλενα Ριμπάκινα επικράτησαν στις πρεμιέρες τους στο 500άρι τουρνουά του Βερολίνου, αντίθετα με την Ονς Ζαμπέρ που γνώρισε πρόωρο αποκλεισμό. 

Η Ριμπάκινα παρέμεινε στο court μόλις 68 λεπτά στο επιβλητικό 6-4, 6-2 κόντρα στην αδελφή της Βερόνικα Κουντερμέτοβα, Πολίνα με την Καζάκα και Νο3 του κόσμου να τελειώνει την αναμέτρηση με 9 άσους και μόλις ένα διπλό λάθος, σπάζοντας 3 φορές το service της αντιπάλου της. 

Επόμενο εμπόδιο για την περσινή πρωταθλήτρια του Wimbledon θα είναι

η Ντόνα Βέκιτς η οποία με τη σειρά της επιβλήθηκε της Βαρβά Γκράτσεβα με 6-3, 6-2. 

Με το ίδιο σκορ (6-3, 6-2) επικράτησε και η Νο1 του ταμπλό Αρίνα Σαμπαλένκα, η οποία όπως και η Ριμπάκινα ολοκλήρωσε την αναμέτρηση κόντρα στην Βέρα Ζβονάρεβα σε 68 λεπτά και πλέον θα αντιμετωπίσει στον 2ο γύρο είτε την Βερόνικα Κουντερμέτοβα ή την Κινγουέν Ζενγκ, οι οποίες θα αγωνιστούν την Τετάρτη (21/6).

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Λευκορωσίδα και Νο2 του κόσμου ήταν εκπληκτική από τη θέση του service (μόνο ένα διπλό λάθος), παραχωρώντας συνολικά μόλις 8 πόντους στην Ζβονάρεβα

Στην έκπληξη της ημέρας η Γερμανίδα και Νο120 του κόσμου, Γιουλ Νίμαϊερ η οποία άφησε εκτός συνέχειας την Νο6 του κόσμου Ονς Ζαμπέρ επικρατώντας με 7-6(4), 6-4 μετά από μια ώρα και 36 λεπτά. 

Μάλιστα η προερχόμενη από τα προκριματικά Γερμανίδα βρέθηκε πίσω με 5-3 στο 1ο set, ενώ στο 9ο game έσβησε 2 set-points από την Τυνήσια! 

Στον επόμενο γύρο η Γερμανίδα θα αντιμετωπίσει μια εκ των Μπιάνκα Αντρέσκου και Μαρκέτα Βοντρούσοβα που παίζουν την Τετάρτη (21/6).

BERLIN OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES | OOP (-1h)

The post Berlin Open: Πέρασαν Σαμπαλένκα, Ριμπάκινα αποκλεισμός για Ζαμπέρ (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα