Australian Open: Στα προημιτελικά η ασταμάτητη Γκοφ (vids)

Η Κόρι Γκοφ χρειάστηκε μόλις 63 λεπτά στην επιβλητική της νίκη με 6-1, 6-2 απέναντι στην Πολωνή Μαγκνταλένα Φρεχ, με την Αμερικανίδα να εξασφαλίζει το πρώτο χρονιά εισιτήριο για τα προημιτελικά του φετινού Australian Open

Coco's match point perfection @CocoGauff • @newbalance • #WeGotNow • #NewBalanceTennis pic.twitter.com/kcAm1M1P67

— #AusOpen (@AustralianOpen) January 21,

2024

Με αυτή τη νίκη η Γκοφ έφτασε τις 11 συνεχόμενες σε Grand Slam, από τη Νέα Υόρκη και μετά, φτάνοντας το μεγαλύτερο σερί στην εποχή των όπεν (κάτω των 20) μετά τις Τρέισι Όστιν και κριό Έβερτ, ενώ παράλληλα αυτός θα είναι ο 6ος Grand Slam προημιτελικός.

H Αμερικανίδα και Νο4 του κόσμου παραχώρησε μόλις 5 πόντους πίσω από το πρώτο service (16/21) και άλλους τόσους στο δεύτερο (12/17), τελείωσε το ματς με 21 winners έναντι 7 της Φρεχ, αλλά και με ένα λιγότερο αβίαστο λάθος από την αντίπαλό της (19-20).

Η Γκοφ ξεκίνησε με break (1-0) και hold στην αναμέτρηση, με την Φρεχ να μειώνει σε 2-1, αλλά την Γκοφ με 5 σερί games να φτάνει στο 1-0 μετά από μόλις 27 λεπτά. 

Το ίδιο δυνατά και αποφασιστικά μπήκε και στο 2ο set η Γκοφ και βρίσκοντας και πάλι γρήγορο break προηγήθηκε με 4-1, για να σφραγίσει τη νίκη λίγο μετά με 6-2 παίρνοντας την πρόκριση για την 8άδα εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την Μάρτα Κόστιουκ η οποία επικράτησε της Μαρία Τιμοφέεβα με 6-2, 6-1.



AUS OPEN MEN’S SINGLES | WOMEN’S SINGLES | SCHEDULE (+9h)

The post Australian Open: Στα προημιτελικά η ασταμάτητη Γκοφ (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα