Australian Open: Πρεμιέρα με Μπερετίνι ο Τσιτσιπάς (draw)

O Ματέο Μπερετίνι θα είναι ο αντίπαλος του Στέφανου Τσιτσιπά στην πρεμιέρα του φετινού Australian Open. Οι δυό τους είχαν συναντηθεί και στον 1ο γύρο του 2019 με τον Έλληνα τενίστα να επικρατεί στα 4 sets. 

Σε περίπτωση που ο Τσιτσιπάς και κάνει ό,τι και στην πρεμιέρα του 2019, τότε θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Αυστραλών Τζόρνταν Τόμπσον και Αλεκσάνταρ Βούκιτς για τον 2ο γύρο, ενώ στον 3ο πιθανός αντίπαλος είναι

ο Λορέντζο Μουζέτι. 

Αν περσινός φιναλίστ μπορέσει να φτάσει στον 4ο γύρο και στη φάση των “16”, τότε αναμένεται να βρει μπροστά του τον Αμερικανό Τέιλορ Φρίτζ, όπως έγινε και το 2022 στο απίστευτο ματς των 5 sets με τον Έλληνα τενίστα να βγαίνει νικητής. 

Από εκεί και πέρα ο Τσιτσιπάς και σε περίπτωση που περάσει από τον 4ο γύρο, στα προημιτελικά θα αντιμετωπίσει (λογικά) τον κάτοχο του τίτλου Νόβακ Τζόκοβιτς, ενώ αν κάνει την υπέρβαση απέναντι στον Νο1 του κόσμου θα βρει στα ημιτελικά (θεωρητικά) τον Γιάνικ Σίνερ.

First Grand Slam of the year: here we go @AustralianOpen | #AusOpen pic.twitter.com/bzPVwi7lG8

ATP Tour (@atptour) January 11, 2024

Πιθανοί προημιτελικοί

Νόβακ Τζόκοβιτς – Στέφανος ΤσιτσιπάςΓιάνικ Σίνερ – Αντρέι ΡούμπλεφΝτανιίλ Μεντβέντεφ – Χόλγκερ ΡούνεΚάρλος Αλκαράθ – Αλεξάντερ Ζβέρεφ

AUS OPEN MEN’S SINGLES DRAW

The post Australian Open: Πρεμιέρα με Μπερετίνι ο Τσιτσιπάς (draw) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα