Australian Open: Εντυπωσιακή πρεμιέρα για την Μπαντόσα

H Πάουλα Μπαντόσα συνεχίζει τις εξαιρετικές της εμφανίσεις και στη Μελβούρνη με την Ισπανίδα να παραχωρεί μόλις 4 games στην Αυστραλή Άιλα Τομλιάνοβιτς στο εντυπωσιακό 6-4, 6-0 μετά από 72 λεπτά αγώνα. 

Το παιχνίδι ήταν ανταγωνιστικό μόνο στο 1ο set, με την Μπαντόσα να ξεκινάει καλύτερα (4-1), την Τομλιάνοβιτς να επιστρέφει παίρνοντας πίσω το χαμένο της service (4-3), αλλά από εκεί και πέρα κατάφερε να πάρει μόλις 1 game

μέχρι το τέλος της αναμέτρησης. 

Η Μπαντόσα κέρδισε το 71% των πόντων πίσω από το 1ο service (25/35), ωστόσο αυτό που δεν της κόστισε ήταν τα άσχημα ποσοστά στο 2ο (4/16). Από την άλλη το service δεν βοήθησε καθόλου την Τομλιάνοβιτς η οποία είχε 43% στο 1ο (47/61) και 29% (4/14) στο 2ο, ενώ έφτασε σε μόλις 9 winners, έναντι 27 της Μπαντόσα

Αυτή ήταν η μόλις 2η νίκη στην καριέρα της Μπαντόσα στο Australian Open, μετά από εκείνη το 2020 κόντρα στην Σουηδή Γιοχάνα Λάρσον και μάλιστα και τότε το 2ο set το είχε κερδίσει με bagel. 

Στον επόμενο γύρο η Ισπανίδα και Νο8 του ταμπλό θα αντιμετωπίσει την προερχόμενη από τα προκριματικά Ιταλίδα, Μαρτίνα Τρεβιζάν, η οποία κέρδισε την lucky loser Γιαπωνέζα, Νάο Χιμπίνο με 6-2, 6-3.

AO MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (+9h)

Θάνος Σταθόπουλος

The post Australian Open: Εντυπωσιακή πρεμιέρα για την Μπαντόσα appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα