Arta Cup: Στον τελικό Μιχαλακόπουλος και Ζαβουργιανός

20:45 6/5/2023 - Πηγή: Tennis24

Άλκης Μιχαλακόπουλος και Θανάσης Ζαβουργιανός θα διεκδικήσουν τον τίτλο στο διεθνές τουρνουά Tennis Europe U14 (κατηγορίας 3) που διεξάγεται στην Άρτα μετά τις νίκες τους στα προημιτελικά και τα ημιτελικά του Σαββάτου (6/5) μια ημέρα με διπλή δράση λόγω της βροχής που ταλαιπώρησε τη διοργάνωση και τους παίκτες τις περασμένες ημέρες.

Η ημέρα ξεκίνησε με τα προημιτελικά με τον

Μιχαλακόπουλο να επικρατεί αρχικά του Ιταλού και Νο5 του ταμπλό Αντόνιο Ντι Ρούμπα με 6-3, 3-6, 10-2, ενώ στη συνέχεια ο Νο1 του ταμπλό αγωνίστηκε και στα ημιτελικά όπου και επικράτησε του Ραφαήλ Αντώνιου Γακόπουλου με 6-2, 6-2. 

Από την πλευρά του ο έτερος φιναλίστ, Θανάσης Ζαβουργιανός κέρδισε στα προημιτελικά τον Κύπριο Μιχαήλ Γενεθλίου με 6-2, 7-6(4), ενώ στον ημιτελικό που ακολούθησε επικράτησε και του Αλέξανδρου Αυγέρη με 7-6(4), 6-4. 

Ο Μιχαλακόπουλος θα δώσει το παρών και στον τελικό των διπλών όπου με τον Αλέξανδρο Νούλα θα αντιμετωπίσουν τους Κύπριους Μιχαήλ Γενεθλίου και Ανδρέα Μονογιό. Στα ημιτελικά οι Νο1 του ταμπλό κέρδισαν τους Γιώργο Χατζόπουλο και Γιώργο Σινάνη με 6-2, 7-5. 

ARTA CUP U14 SINGLES DRAW | DOUBLES | OOP

The post Arta Cup: Στον τελικό Μιχαλακόπουλος και Ζαβουργιανός appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα