ATP Kitzbuhel: Επιστρέφει ο Νισικόρι μετά από 12 μήνες

14:16 5/9/2020 - Πηγή: Tennis24

Ο Κέι Νισικόρι δεν μπόρεσε να παίξει στα δύο αμερικάνικα τουρνουά στη Νέα Υόρκη, αφού λίγο πριν την έναρξη του Western & Southern Open, διαγνώσθηκε θετικός στον κορονοϊό.

Αφού ξεπέρασε τον επικίνδυνο ιό, ο Ιάπωνας είναι έτοιμος να επιστρέψει στα courts μετά από 12 μήνες απουσίας, παίρνοντας μέρος στο χωμάτινο τουρνουά του Κίτσμπουελ, Generali Open που ξεκινάει την Τρίτη (08/09) στην πανέμορφη Αυστριακή πόλη.

Ο Νισικόρι

δεν έχει αγωνιστεί στο tour από το περσινό US Open, λόγω της πανδημίας και του προβλήματος τραυματισμού στον αγκώνα του.

“Είναι σπουδαία η πόλη. Τα βουνά είναι υπέροχα και η θέα φανταστική. Είναι η πρώτη μου φορά εδώ και το διασκεδάζω πραγματικά” είπε ο Νισικόρι που επισκέφτηκε το διάσημο τουριστικό θέρετρο Hahnenkamm.

“Είμαι εκτός εδώ και έναν χρόνο λόγω του tennis elbow αλλά τώρα νιώθω 100% έτοιμος και μπορώ να ξεκινήσω την εβδομάδα μου στο Κίτσμπουελ. Είμαι βέβαιος ότι θα μπορώ να διασκεδάσω ένα ματς” πρόσθεσε ο 30χρονος, πρώην Νο4 και νυν Νο34 της παγκοσμιας κατάταξης.

Στο τουρνουά έχουν δηλώσει, επίσης, μέρος και οι Ντόμινικ Τιμ, Αλεξάντερ Ζβέρεφ, Ντένις Σαποβάλοφ, Μπαουτίστα Αγκουτ και Ματέο Μπερετίνι αλλά πολύ δύσκολα θα ταξιδέψουν στην Αυστρία αφού παραμένουν στο ταμπλό του Αμερικανικού Όπεν.

The post ATP Kitzbuhel: Επιστρέφει ο Νισικόρι μετά από 12 μήνες appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα