Ο τρομερός Έβανς κέρδισε… μόνος του τη Γερμανία (vids)

15:06 2/1/2022 - Πηγή: Tennis24

O Αλεξάντερ Ζβέρεφ μπορεί να επικράτησε του Κάμερον Νόρι με 7-6(1), 6-1 σε 87 λεπτά, ισοφαρίζοντας σε 1-1 το tie με τη Μ. Βρετανία, όμως ο μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν αναμφίβολα ο Βρετανός Ντάνιελ Έβανς, ο οποίος εκτός από το μονό, με το οποίο έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του, συνέβαλλε τα μέγιστα και στο κρίσιμο διπλό χαρίζοντας τη νίκη στη Μ. Βρετανία. 

Ο Έβανς έκανε… πάρτι απέναντι στον Γιαν Λέναρντ Στρουφ, τον οποίον και κέρδισε με 6-1, 6-2 μέσα σε 69 λεπτά, δίνοντας προβάδισμα στη Μ. Βρετανία με 1-0. 

When

the powers of Daniel Evans and @jamie_murray combine #ATPCup | #TeamGB pic.twitter.com/lxbQR4pmsX

— ATPCup (@ATPCup) January 2, 2022

Ο Νο25 του κόσμου κυριάρχησε πλήρως μετά από το αρχικό 1-1, καθώς από εκεί και πέρα με 9 συνεχόμενα κερδισμένα games, κατέκτησε το σετ, ενώ βρέθηκε μπροστά στο 2ο με 4-0, βρίσκοντας λύσεις στο δυνατό σερβίς του Στρουφ, αλλά και περιορίζοντας τα δικά του αβίαστα λάθη. 

“Έχω κάνει πολύ καλή προετοιμασία, αλλά δεν περίμενα να παίξω έτσι. Είναι ένας καλό τρόπος για να ξεκινήσει κανείς το 2022”, δήλωσε ο Βρετανός. 

Daniel Evans, take a bow #ATPCup | #TeamGB pic.twitter.com/qveqcP8hfS

— ATPCup (@ATPCup) January 2, 2022

Η ισοφάριση του Ζβέρεφ, ο οποίος δυσκολεύτηκε μόνο για ένα set από τον Νόρι, δεν ήταν όμως αρκετή για να ξεκινήσει με το δεξί η Γερμανία στη φετινή διοργάνωση κι αυτό γιατί στα διπλά οι Έβανς και Τζέιμς Μάρεϊ επικράτησαν με 6-3, 6-4 σε 78 λεπτά, των Κέβιν Κράβιτς και Αλεξάντερ Ζβέρεφ, σφραγίζοντας την πρώτη νίκη των Βρετανών, στο πλαίσιο του 3ου ομίλου. 

Doubles delight

Daniel Evans and @jamie_murray overcome Krawietz and Zverev to give tie honours to #TeamGB. #ATPCup pic.twitter.com/rBHe6mvhhV

— ATPCup (@ATPCup) January 2, 2022

Η νίκη αυτή έδωσε μεγάλο πλεονέκτημα στη Μ. Βρετανία για την πρώτη θέση στον όμιλο, αλλά και για την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Επόμενος αντίπαλος θα είναι ο Καναδάς, ο οποίος ηττήθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής από τις ΗΠΑ (3-0), με τον Ντένις Σαποβάλοφ να αποσύρεται, ενώ η Γερμανία θα παίξει το τελευταίο χαρτί της κόντρα στις ΗΠΑ

GROUP STANDINGS | OOP

Θάνος Σταθόπουλος

The post Ο τρομερός Έβανς κέρδισε… μόνος του τη Γερμανία (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα