ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ | "Ημουν σίγουρος για τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό..."

Σε... πελάγη ευτυχίας πλέει ο ιδιόρυθμος ιδιοκτήτης της Ζαλγκίρις, Βλάντιμιρ Ρομανόφ, μετά την εμφατική νίκη της ομάδας του επί του Ολυμπιακού, με τον ίδιο ωστόσο να δηλώνει ότι είχε... σίγουρο το θετικό αποτέλεσμα, ενώ εξέφρασε παράπονα και για τη διαιτησία του ματς.

Παράλληλα, αστειεύτηκε λέγοντας ότι ναι μεν είναι χαρούμενος, αλλά το κακό είναι ότι θα πρέπει να... δώσει πριμ στους παίκτες του!

"Αν και στην αρχή ήμασταν νευρικοί, κάναμε λάθη και χρειάστηκαν περίπου πέντε λεπτά για να σκοράρουμε,

ήμουν σίγουρος για τη νίκη. Εχω εμπιστοσύνη στις δυνατότητες και το χαρακτήρα των παικτών μας. Οι διαιτητές ανέχτηκαν το σκληρό παιχνίδι κι έκαναν λάθη σε βάρος μας, αλλά με τη χρησιμοποίηση του Φουτ κερδίσαμε τις μάχες στη ρακέτα. Αντέξαμε την πίεση των αντιπάλων και φτάσαμε στη νίκη. Οταν κερδίζεις το τρίτο παιχνίδι σε ισάριθμα ματς στην Ευρωλίγκα, ειδικά μέσα στο γήπεδο του πρωταθλητή Ευρώπη, δεν μπορείς παρά να είσαι χαρούμενος. Το μόνο κακό είναι ότι θα πρέπει να πληρώσω πριμ στους παίκτες", ανέφερε ο ιδιόρρυθμος ιδιοκτήτης της Ζαλγκίρις, ο οποίος δεν δίστασε παράλληλα να εκφράσει και παράπονα για την ελάχιστη οικονομική υποστήριξη που έχει.

Keywords
Τυχαία Θέματα