ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΥΡΩΠΗ | Κυπελλούχος ο Ερυθρός Αστερας

Το πρώτο τρόπαιο της σεζόν στην Σερβία κατάκτησε ο Ερυθρός Αστέρας, μιας και οι "ερυθρόλευκοι" επικράτησαν της "αιώνιας" αντιπάλου τους, Παρτιζάν με 69-78.

Ο τελικός Κυπέλλου ήταν προγραμματισμένος να πραγματοποιηθεί την Κυριακή (10/02) αλλά εξαιτίας των σοβαρών επεισοδίων που έγιναν διακόπηκε (μπορείτε να δείτε το σχετικό βίντεο εδώ). Τελικά το ματς έγινε την Δευτέρα (11/02) σε άδειο γήπεδο.

Ο Ερυθρός Αστέρας και η Παρτιζάν ξεκίνησαν δυναμικά το ματς και είχαν καλή απόδοση κατά την διάρκεια του πρώτου δεκαλέπτου, με την παρέα του Ιγκορ

Ρακόσεβιτς να κλείνει την περίοδο με 22-25. Στις επόμενες δύο περιόδους, οι δύο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ, αλλά στην τελευταία περίοδο οι παίκτες του Ερυθρού Αστέρα ανέβασαν την απόδοσή τους και έφτασαν στην επικράτηση και παράλληλα στην κατάκτηση του τροπαίου. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Ερυθρός Αστέρας το τελευταίο κύπελλο που είχε κατακτήσει ήταν το 2006.

Πρωταγωνιστές για τους νικητές ήταν ο Ιγκορ Ρακόσεβιτς και ο ΝτεΜάρκους Νέλσον οι οποίοι φόρτωσαν το αντίπαλο καλάθι με 20 και 17 πόντους αντίστοιχα. Πρώτος σκόρερ της Παρτιζάν ήταν ο Βλαντιμίρ Λούτσιτς με 17 πόντους.

Keywords
Τυχαία Θέματα